CC Hobby har et bredt udvalg af hobbyartikler til gode priser. Du kan bl.a. læse lidt om deres udvalg af tusser og af tekstilfarve her.

Tusser til alsidigt brug

CC Hobby har alt i hobbyartikler til gode priser. Der er bl.a. et flot udvalg af tusser til alsidigt brug. I udvalget finder du både skriveredskaber og tegneredskaber, og der er både sorte og med farve. Hvis du skal have en god tusch at skrive med, så kan du finde nogle enormt gode med tynd spids, som holder lang tid og som giver en god skriveoplevelse på papir. Der er også tusser med farve, som er gode at tegne med, og de kommer i mange forskellige farver, så du kan lave farverige billeder på papir. Der er også specielle tusser til alsidigt brug, som fx Posca. De har enormt mange forskellige farver og størrelser, og kan tegne og skrive på nærmest hvad som helst. Skal du tegne på glas, papir, lærred, mursten, beton, plastik eller metal så er det Posca du skal have fat i. Der er også flotte blækpenne til kalligrafi i sortimentet. Find deres store udvalg af flotte tusser på www.cchobby.dk.

Tekstilfarver til maling af t-shirts

I butikken finder du også tekstilfarver til at male på tøj og andre tekstiler med. Hvis du har nogle hvide t-shirts du gerne vil dekorere sammen med børnene, så er denne maling genial, for den kan vaskes i vaskemaskinen, og den giver nogle enormt flotte resultater. De mange forskellige farver gør det let for dig at finde de helt rette farver til dine kreative projekter på tekstil. Tekstilfarve er let at bruge, og det tørrer relativt hurtigt, så du kan hurtigt lave nogle spændende og sjove projekter. Du kan fx finde nogle gamle hvide eller sorte t-shirts frem, som der ikke er noget print på, og så male med ungerne og lave nye t-shirts til hele familien. Det samme gælder for bukser, jakker, hatte og trøjer. Der er mange sjove muligheder for kreativ og udfordrende leg med tekstilfarve.