Lige meget hvad man har brug for hjælp til i forhold til persondata og overblik i sine systemer, så bør man bestemt kontakte 2BM. Her kan man blandt andet blive klogere på S/4HANA migrering og et Data Discovery Tool. Man kan læse meget mere om det hele ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.2bm.dk.

S/4HANA migrering

Hvis man har brug for at optimere sin virksomhed, når det kommer til den digitale økonomi, så bør man helt sikkert overveje at kontakte 2BM. Her er det nemlig muligt at blive klogere på S/4HANA migrering, som er med til på en enkel måde at give et øget gennemsigtighed på tværs af forretningsområder i en virksomhed. S/4HANA migrering er ikke blot en teknisk en af slagsen, men giver også en ganske unik mulighed for både at vurdere og ikke mindst optimere eksisterende processer i virksomheden. S/4HANA migrering kører på SAP’s nyeste HANA database, og det er med til at give en hel række af forbedringer såsom en forenklet datamodel, nye muligheder for at analysere virksomheden og meget, meget mere. Man kan blive meget klogere på det hele ved at besøge 2BM på hjemmesiden www.2bm.dk.

Data Discovery Tool

Det kan godt være en udfordring at holde styr på alt persondata i sine systemer, men med den nye lovgivning i forhold til GDPR, er det nødvendigt, at man har helt og aldeles styr på, hvilke data man har i de forskellige systemer. Det kan derfor være en god idé med et Data Discovery Tool. Hos 2BM tilbydes der et Data Discovery Tool, som både hjælper med at skabe et overblik og med et analyse og udtrække data fra systemer. Data Discovery Tool er nemt at bruge i SAP og giver uden tvivl en dybere forståelse af data. Man kan læse meget mere om det hele ved at besøge 2BM på hjemmesiden www.2bm.dk.

Hos www.2bm.dk kan man blive meget klogere på, hvordan man kan danne sig et overblik over data i sine systemer.