BOARD GOVERNANCE er en bestyrelsesportal for danske bestyrelsesmedlemmer. Her kan du bl.a. finde et online bestyrelseskursus, som kan uddanne dig inden for offentlig eller privat bestyrelse.

Online bestyrelseskursus

BOARD GOVERNANCE er en dansk bestyrelsesportal, som tilbyder online bestyrelseskurser, som er udviklet af rutinerede bestyrelsesmedlemmer med mange års erfaring inden for bestyrelse – både i det offentlige og private. Det er Danmarks største bestyrelsesportal, som bliver brugt af nogle af de vigtigste aktører, og det er der, du kan finde dig et netværk og finde ledige bestyrelsesposter. Med et online bestyrelseskursus kan du udvikle dine kompetencer og uddanne dig i, hvordan du bliver det bedste mulige bestyrelsesmedlem inden for dit felt. Et medlemskab kommer med adgangen til en professionel mappestruktur, som kan være et glimrende stykke værktøj i dit daglige arbejde og som kan hjælpe dig med at holde styr på alle papirer og bilag. Et online bestyrelseskursus er virkelig en god ide, uanset om du allerede sidder på flere bestyrelsesposter eller om du drømmer om det, for det kan ruste dig til mangeartede problemstillinger og opgaver og skærpe dine kompetencer.

BOARD GOVERNANCE

BOARD GOVERNANCE er der, hvor bestyrelsesmedlemmer mødes. Det er en platform udviklet af danske bestyrelsesmedlemmer med mange års erfaring, og som både skaber et netværk imellem bestyrelsesmedlemmer, hvor man kan gøre sig synlig med sine kompetencer, og hvor ledige poster kan blive slået op. Her kan du finde ledige bestyrelsesposter, og du kan også finde den helt rette kandidat, hvis det er dig der sidder med en ledig post. BOARD GOVERNANCE tilbyder også forskellige professionelle bestyrelsesuddannelser, som kan gøre dig klogere på, hvordan du selv kan udvikle dig som bestyrelsesmedlem og på, hvordan du træffer de rette beslutninger i de enkelte situationer. Disse uddannelser er også udviklet af erfarne aktører i dansk bestyrelse og retter sig både imod offentlig og privat bestyrelse. BOARD GOVERNANCE tilbyder også en professionel mappestruktur, som kan hjælpe dig i det daglige med at holde styr på alle dine forskellige arbejdsopgaver og papirer. Læs mere på www.board-governance.com.