Køb sæbeprodukter fra Danmark, der er udviklet på en hyggelig lille fabrik ved Aalborg. Badeanstalten har produceret bodylotion, læbepomade, flydende og fast sæbe, ansigtspleje og meget mere af naturlige ingredienser. Der er vist stor respekt for de stolte sæbetraditioner, mens der samtidig er benyttet nye teknologier for at få det perfekte resultat. Læs mere om produktion, og se de indbydende og velduftende muligheder på badeanstalten.dk.

Nærende bodylotion – Bestil online

Badeanstalten leverer lækker bodylotion af rigtig skøn kvalitet, der er udviklet på den lille fabrik i Aalborg. Når du træder ind i lokalerne, så mødes du med den skønneste aroma fra de forskellige sæbeprodukter, der er ved at blive produceret. Badeanstalten har også udviklet bodylotion med naturlige ingredienser som f.eks. nærende kakaosmør, som medvirker til at beskytte og holde huden smidig. Vælg også imellem bodylotion med sheasmør, mandel eller agurk. Der er masser af fristende cremer og kropsolier til salg, der både egner sig til selvforkælelse eller som en luksusgave til veninden. Se de lækre kropsolier og cremer på badeanstalten.dk, og køb førsteklasses, dansk bodylotion af bionedbrydelige ingredienser og med respekt for stolte traditioner i branchen.

Fugtende læbepomade i høj kvalitet

Du finder også fugtgivende læbepomader i sortimentet hos Badeanstalten, der har udviklet nærende og lindrende pomader, der modvirker tørre læber. Du finder varianter med sheasmør, kakaosmør, kokosolie og olivenolie, der er ingredienser, som passer rigtig godt i læbepomade. Køb også salve til læberne med mentol, citrus eller lavendel ved at klikke ind på www.badeanstalten.dk. Det er især vigtigt at fugtgive dine læber i disse kolde vintermåneder, hvor læberne har det med at blive tørre. Køb danskproduceret og naturlig læbepomade fra lokal fabrik i Aalborg online, og se også alle de andre muligheder, som Badeanstalten har at byde på.

Når man handler fra Badeanstalten online, så modtager man kun kvalitetsprodukter med posten. Køb bodylotion, læbepomade, badesalt, sæbe, ansigtsolie og meget mere via badeanstalten.dk eller hos en af de mange butikker i DK, som fører hele udvalget eller dele af sæbeudvalget fra denne nordjyske fabrik.