BOARD OFFICE™ er en bestyrelsesportal for danske bestyrelsesmedlemmer, hvor du kan finde nødvendige værktøjer og bestyrelseskurser. Læs mere om Danmarks største bestyrelsesplatform her.

Danmarks største bestyrelsesportal

BOARD OFFICE™ er Danmarks største bestyrelsesportal, som er et knudepunkt for danske bestyrelsesmedlemmer. Portalen er anbefalet og benyttet eksklusivt af Danske Advokater, og har mange forskelle fordele for dig, som sidder i en eller flere bestyrelser eller drømmer om at gøre det. Portalen er til bestyrelsesmedlemmer i alle forskellige brancher, både i det offentlige og det private. Hvis du er bestyrelsesmedlem fuldtid, så vil du kunne få enormt meget ud af denne bestyrelsesportal, og hvis du sidder på en enkelt bestyrelsespost i din fritid, men drømmer om flere poster, så er det også stedet at lede. Her vil du kunne finde ledige bestyrelsesposter og du vil kunne skabe netværk iblandt andre bestyrelsesmedlemmer. Denne bestyrelsesportal er et super mødested, hvis du gerne vil gøre dig synlig for andre betydningsfulde bestyrelsesmedlemmer. Der tilbydes også forskellige kurser i bestyrelse – både offentlig og privat – og her kan du lære af de bedste og mest betydningsfulde aktører.

Professionel bestyrelsesplatform

Som bestyrelsesplatform er BOARD OFFICE™ virkelig populær iblandt danske bestyrelsesmedlemmer, som gerne vil gøre sig synlige for andre bestyrelsesmedlemmer og skabe netværk. Der bliver ofte slået ledige bestyrelsesposter op på siden. Desuden er de professionelle bestyrelsesuddannelser super gode for bestyrelsesmedlemmer uanset hvor de er i deres karriere. Kurserne er udviklet af vigtige aktører inden for bestyrelse, og du kan lære af nogle af de bedste og deres erfaringer. Bestyrelsesplatformen tilbyder også en professionel mappestruktur, som kan være en super godt redskab i det daglige arbejde, da den kan hjælpe med at holde styr på arbejdet. Det er en vigtig bestyrelsesplatform, som bruges af mange indflydelsesrige aktører i Dansk bestyrelse. Du kan prøve platformen gratis i syv dage med en gratis demo, som du helt sikkert vil synes godt om. Læs mere på hjemmesiden www.board-office.dk, hvor du kan finde mere information om medlemskab og de mange fordele, som du kan få ved at melde dig ind.