Hos Den Gamle Brugs kan der altid findes et bredt udvalg af lækre produkter, til fornuftige priser. Det brede produktsortiment byder bl.a. på brænde og 8 mm træpiller, som er perfekte til at optænde brændeovnen med.

Stort udvalg af brænde

Den Gamle Brugs er udbyder af en lang række brændingsmidler, hvor der bl.a. findes normalt brænde. Udbuddet indeholder bl.a. birkebrænde, ovntørt brænde, luftørret brænde og meget andet. Derudover kan brændet købes i mindre pakker, eller større brændetårne, hvis man ønsker at købe større sortimenter adgangen. Når der handles hos Den Gamle Brugs er man sikker på at få brænde i høj kvalitet, hvor alt det løse brænde er forarbejdet i egen fabrik. Brændet findes i forskelligt træ, hvor bl.a. findes ask, bøg, eg og grantræ. Der leveres hos Den Gamle Brugs kun på Sjælland, men der tilbydes bl.a. fri fragt, ved levering af brænde i Holbæk. Læs mere om dine muligheder på www.dgb-braende.dk.

8 mm træpiller

Der findes hos Den Gamle Brugs også et fornuftigt udvalg af 8 mm træpiller, til gode priser. Den Gamle Brugs’ 8 mm træpiller fås i den bedste kvalitet, da de skal efterleve nogle skrappe krav og regler, før de må sælges. Den Gamle Brugs går ind for at være en grøn virksomhed, er man kan derfor med deres gode udvalg af 8 mm træpiller være sikker på at få nogle ordentlige produkter, som er fremstillet på korrekte måder. Derudover har 8 mm træpillerne en brændværdi på mellem 85 og 90 procent, som skyldes det lave indhold af vand og gør dem meget effektive. Der findes altid levering på Sjælland, hvor der bl.a. er fri fragt til Holbæk, Sjælland odde og Kalundborg. Læs mere om udvalget på www.dgb-braende.dk.

Besøg butikken allerede i dag, hvis du er på udkig efter kvalitetsrigtigt brænde, til gode priser.