Der skal være styr på det hele, når man bestiller en gamer computer. FOURZE har testet deres modeller i Danmark. Det betyder også en lang garanti på adskillige år. Ønsker du blot at købe et kabinet og selv sørge for resten? Se mini-tower og midi-tower kabinetterne nu på www.fourze.dk.

Du finder den bedst mulige gamer computer til dine kriterier på fourze.dk

Ønsker du en god gamer computer, der understøtter dine krævende spil? Det kan være, du er til de store MMO’er? Ny udgivelserne kræver meget, og selvom man vælger et af denne type spil, som har været udgivet i et par år, så er der stadigvæk ofte høje krav til grafikken og processoren, hvis man skal kunne køre spillet på høj oplysning og med en høj framerate. Med en FOURZE PC kan du vide dig tryg. Du får rigtig meget PC for pengene. Alt efter dit budget og dine krav er der en gamer computer til dig. De er også udstyret med RGB. Klik ind på www.fourze.dk, og læs om FOURZE Prime gamer computere, der kommer med 3 års garanti. De er ikke kun bygget her i landet, men også testet i DK. Der er også flere andre fordele ved gamer computere, som er beskrevet online.

Kabinet i topkvalitet – perfekt til din gaming PC

Nogle danskere elsker at bygge egen computer. Det er forståeligt, og det er selvfølgelig også noget, som FOURZE kan hjælpe med. Deres kabinetter til gaming PC er simpelthen i en klasse for sig selv. Køb bl.a. et RGB case fra dem. Det er næsten ligesom at bygge et LEGO-projekt. Selve det at bygge en gaming PC ud fra eget kabinet er noget, som mange nyder – altså selve processen. Det er ofte noget, man kan lære hurtigt, og der er færre marginer for fejl, end der var førhen. Med FOURZE kabinetter ved du, at du får den bedste kvalitet og også et fantastisk design. Køb både midi-tower og mini-tower kabinetter online. Med et kabinet fra mærket ved du, at kvaliteten er helt i top.