BOARD OFFICE er en bestyrelsesportal udviklet til professionelt bestyrelsesarbejde. Læs bl.a. her om det krypterede datarum samt andre effektive værktøjer.

Få et professionelt arbejdsrum til dit bestyrelsesarbejde på www.board-office.dk

BOARD OFFICE er en platform udviklet af eksperter inden for bestyrelse til netop bestyrelsesarbejde, som har mange fordele for dens medlemmer. Platformen tilbyder et professionelt arbejdsrum, hvor der kan udveksles krypterede mails og beskeder, hvor dokumenter let og hurtigt kan underskrives med Nem-ID, og hvor der kan findes nye kandidater til rekruttering i forbindelse med ledige poster i bestyrelsen. Portalen hjælper i det daglige arbejde, hvor bl.a. det professionelle mappesystem er et uundværligt værktøj. Portalen er udviklet af nogle af de mest indflydelsesrige aktører i Danmark inden for privat og offentlig bestyrelse, og disse eksperter har designet så godt et værktøj, at Dansk Erhverv har indgået en treårig aftale med board-office.dk. Du kan læse meget mere om portalen på deres hjemmeside, hvor du også kan downloade en 7 dages gratis demo, hvor du kan teste, hvordan denne portal kan hjælpe dig i dit daglige bestyrelsesarbejde, og hvordan dens værktøjer kan tjene jeres bestyrelse.

Bestyrelsesportal med et datarum, mappesystem og evalueringsværktøj

Hvis du søger en bestyrelsesportal, så er BOARD OFFICE Danmarks største, som desuden er eksklusivt anbefalet af Danske Advokater samt benyttet af Dansk Erhverv. Deres enormt effektive produkt indeholder mange forskellige værktøjer, som er udviklet af bestyrelseseksperter til andre bestyrelsesmedlemmer, som bl.a. et mappesystem, et evalueringsværktøj samt et datarum. Når man skal udføre professionelle transaktioner, så kan et datarum være uundværligt. Det er baseret på effektive arbejdsprocesser, strømlinede og brugervenlige processer og giver fuld kontrol over fortrolige dokumenter. Datarummet er selvfølgelig krypteret og vil være et effektivt redskab i forbindelse med transaktioner, indkøb, outsourcing, fusion, omstrukturering i virksomheden, børsintroduktioner samt kapitalrejsning. Som medlem af www.board-office.dk får I fuld og komplet sikkerhed og anonymitet. I får adgang til support på dansk og engelsk 24/7 samt tilgængelighed på både computer, tablets og telefoner. Der er mange fordele, og I kan downloade en gratis demo på hjemmesiden, hvor i kan teste deres værktøjer i syv dage.