Ved Amarelli handler det om kvaliteten. Amarelli Nordic ApS forhandler mærkets famøse lakridsbolsjer og chokolade lakrids. Bestil drageret lakrids samt lakridsrødder og -pulver. Start med at klikke ind på amarellishop.dk for at blive fristet. Hos dem er det f.eks. muligt at betale med kreditkort og MobilePay. Yderligere får du fri fragt.

Nogle af de bedste lakridsbolsjer

Med lakridsbolsjer fra Amarelli Nordic ApS får man en lang smagsoplevelse, som er mindeværdig. I modsætning til så mange andre bolsjefabrikanter, som benytter sukker, bruger de i stedet for honning. Det er dog en større udfordring, men grundet omstændigheder i de italienske områder, hvor lakridsrødder dyrkes, er det muligt at bruge honning i stedet for. Det er pga. den mere tørre luft, som findes i Calabrien. Honningsmagen falder godt i spænd med lakrids, og bolsjerne kan også fås uden gluten, eller pakket individuelt. De er skønne at have liggende i slikskålen, når man har brug for et sødt og kraftigt boost. Læs mere om mulighederne inden fra Amarelli lakridsbolsjer online hos www.amarellishop.dk.

Uimodståelig chokolade lakrids (perfekt med kaffen)

Elsker du også chokolade? Med chokolade lakrids får man en sød og velharmoneret oplevelse, man næsten ikke kan modstå. Den lidt bitre Amarelli Chicchi lakrids passer perfekt sammen med mørk chokolade. Tag den fine, nostalgiske æske med chokolade lakrids frem, når du har brygget en friskkværnet kop kaffe. Den intense smag fra kaffen og lakridsen går hånd i hånd og skaber et fantastisk øjeblik. Hvis du køber lakrids for mere end 200 kroner, får du en gratis prøve med. Læs mere om chokolade lakrids, og bestil simpelt og hurtigt på amarellishop.dk.

Amarelli Nordic ApS er en betryggende butik at handle hos. De tilbyder chokolade lakrids med karakter. Køb honningsødede lakridsbolsjer med en lækkerhed, der er svær at stikke. Du kommer ikke til at kunne gå væk fra mærket og dets italienske mirakler, når du først har prøvet det. Webbutikken er det eneste sted, du behøver at handle. Glæd dig!