Er du på udkig efter et firma der har specialiseret sig i at coache bl.a. ledere til at få succes i multikulturelle miljøer, så kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her global-denmark.dk hvor GlobalDenmark giver dig indblik i deres kompetencer indenfor bl.a. tværkulturel kommunikation og præsentationsteknik.

International og tværkulturel kommunikation

Tager du et kig på deres hjemmeside, vil du hurtigt kunne få et rigtig godt overblik over deres forskellige ydelser og kompetencer indenfor tværkulturel og international dialog, kommunikation og ledelse. GlobalDenmark har rigtig mange års erfaring med dette, og du kan derfor være sikker på at få et udbytterigt møde med dem. Start med at læs om deres kompetencer indenfor tværkulturel kommunikation. I en virksomhed der arbejder med internationale kunder eller medarbejdere, er det vigtigt at have en god forståelse for tværkulturel kommunikation og hvordan man på bedste måde møder sine kollegaer igennem kommunikationen. Med deres mange års erfaring med tværkulturel kommunikation, vil du og din virksomhed kunne få nogle gode værktøjer og kompetencer.

Konkrete koncepter indenfor præsentationsteknik

Når du besøger deres hjemmeside, kan du også med stor fordel læse om deres koncepter indenfor præsentationsteknik. Som leder, medarbejder eller forsker skal man ofte lave præsentationer og formidle viden til et internationalt og tværkulturelt publikum, og derfor har de udviklet nogle helt konkrete koncepter indenfor præsentationsteknik, der kan hjælpe dig til bedre at præsentere og formidle. På deres hjemmeside kan du læse mere om deres præsentationsteknik, og du er også altid velkommen til at kontakte dem over telefonen, hvis du har nogle spørgsmål til deres præsentationsteknik, som du ikke kan få besvaret på deres hjemmeside.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside og læs mere om deres ydelser og find deres kontaktoplysninger, hvis du har brug for at kontakte vedr. deres tilbud og ydelser.