Butikker, der sælger herre- og dametøj i store størrelser, hænger ikke på træerne over det hele. I Rødovre er de dog så heldige at have den fremragende butik Venus & Mars XL. Gudskelov har de også en webshop, hvor du fx kan købe og bestille en ny jakke til damer i store størrelser. Den hedder venusogmarsxl.dk.

Dametøj i store størrelser

Herre- og dametøj i store størrelser er altså spidskompetencen hos Venus & Mars XL, som både er dygtige og dedikerede, hvilket er tydeligt i såvel deres udvalg som i kundeservice. For kigger du eksempelvis på deres sortiment af dametøj i store størrelser, finder du alt fra smukke kjoler og lingeri til basistøj som T-shirts, bluser og jeans. En central fællesnævner for den brogede produktliste er, at Venus & Mars XL aldrig går på kompromis med kvaliteten, selvom priserne altid er i den lave ende. Derudover er butikken enormt dygtig til at have øje for at skabe et katalog, som tager højde for alder, stil og brug m.m. Deres imponerende udvalg af dametøj i store størrelser er et bevis på dette.

Jakker i store størrelser til damer

Et godt eksempel er deres damejakker i store størrelser. For Venus & Mars XL har jakker, blazere m.m. til enhver årstid, lejlighed og individuelle behov. Og naturligvis forhandler de kun jakker til damer i store størrelser fra de bedste mærker, som du sikkert allerede har hørt om. Som nævnt er kundeservice også en vigtig ting for Venus & Mars XL, hvilket for det første er meget tydeligt, når du møder op i den fysiske butik, hvor du altid har mulighed for at få kyndig vejledning og venlig betjening. Det samme gør sig dog også gældende, hvis du skriver eller ringer til dem eller bare handler online i deres webshop. Så besøg deres butik i Rødovre eller klik ind på venusogmarsxl.dk, hvis du leder efter en jakke til damer i store størrelser – der skal i hvert fald lyde en varm anbefaling herfra.