Hos SIS by Lekolar er der gode muligheder for at handle møbler til kontorer og skoler, i høj kvalitet. I det brede sortiment findes der et bredt udvalg af stole, bl.a. elevstole og kantinestole, som findes til fordelagtige priser.

Elevstole i høj kvalitet

Hos SIS by Lekolar tilbydes der en masse forskellige elevstole, til gode priser. Elevstolene fra SIS by Lekolar er med til at skabe fremtidens læringsmiljø på din skole. En god indretning og valg af stole til skoler er vigtigt, da eleverne/studerende benytter dem mange timer om dagen. SIS by Lekolar står selv for at producerer deres elevstole, så man er derfor sikret en stol af høj kvalitet, hvor at der ikke er gået på kompromis med komforten. Elevstolene er både nemt anvendelige, praktiske og flotte æstetiske. Ved køb af en elevstol har man selv mulighed for at vælge hvilken farve og polstring stolen skal have, så der kan findes stole til alles ønsker. Klik eventuelt ind på www.sis-as.dk og undersøg din skoles muligheder.

Kantinestole i forskellige farver og design

Der findes hos SIS by Lekolar også et bredt udvalg af kantinestole. Med kantinestolene er man sikret en stol af høj kvalitet, hvor at prisen ikke er til at tage fejl af. De mange forskellige kantinestole fås i utallige farver og former, hvor at komfort og praktik er topprioriteter. Da SIS by Lekolar selv står for produktionen af kantinestolene, er der gode muligheder for selv at skræddersy ønskede stole, hvor der tages højde for farve, polstring og meget andet. Kantinestolene har ergonomiske design, så eleverne og lærerne altid sidder bedst muligt til frokosttid. Grundet af den høje kvalitet, loves der også lang holdbarhed på stolene, da de bliver brugt mange timer om dagen. Klik eventuelt ind på www.sis-as.dk og se mulighederne.

Besøg SIS by Lekolar allerede i dag, hvis din skole er på udkig efter nye stole til klasseværelserne eller kantinen.