Er det på tide at komme i ordentlig form? Saga Trim kan hjælpe med et stort sortiment af træningsredskaber. Bestil fx ny motionscykel eller en effektiv crosstrainer som fx den kendte Max Trainer på sagatrim.dk.

Opnå mere velvære ved at træne på en motionscykel

Der er mange gode grunde til at cykle på motionscykel. Den roterende bevægelse gør, at man ikke belaster led og lemmer i ligeså høj grad som på andre typer af maskiner. En motionscykel er glimrende til at forbedre formen på kort tid. Man indstiller modstanden alt efter ens konditionsbehov, så det er lige meget, om man er verdens bedste cykelrytter eller nytårsfortsætter. Man kan altid forbedre sig på en motionscykel. Saga Trim sælger flere modeller, og der tilbydes træningsredskaber i denne kategori fra brands som Kettler og Stamina. Du finder især mange modeller fra Kettler, som er kendt som en udmærket leverandør af prisstærke motionscykler. Køb din nye motionscykel enten online eller i Herlev, hvor Saga Trim hører til. Her kan du også prøve modellerne, inden du foretager et køb.

Spar penge på en crosstrainer hos Saga Trim

Hvis man hurtigt kigger på et motionscenter, og hvad folk laver i øjeblikket, kommer der sikkert til at være hektisk i sektionen med crosstrainere. Det er et alsidigt redskab, man kan bruge uanset konditionsniveau, og en af fordelene ved en crosstrainer er også, at den har så mange forskellige formål. Hvis vi vender tilbage til det typiske danske motionscenter, vil vi se, at nogle benytter en crosstrainer til at højne det daglige energiforbrug med henblik på at tabe vægt, mens andre står op på den i fem minutter for at varme op til en styrketræningssession for at undgå skader ved at træne kold. Hvis man skal købe ét træningsredskab, som hele familien kan få gavn af, er en crosstrainer et oplagt valg. På sagatrim.dk kan du bladre igennem de mange modeller inkl. den kendte Max Trainer fra Bowflex.

Bestil crosstrainer, motionscykel, løbebånd eller andet i træningsmaskiner hos Saga Trim.