Bestil meder, latex madrasser og andet i tilbehør til soveværelset. Schwarz Senge sælger både online og i udstillingen i København Ø.

Flere typer af meder på www.schwarz.dk

Hvis du klikker ind på schwarz.dk, kan du bestille meder fra Getama. Dette danske mærke har over 100 år på bagen og har været med til at udvikle den måde, som vi har sovet og sover på i Danmark. Det startede med deres tangmadras i 1899, dengang vi stadig sov på lyng og halm. I dag finder man stadigvæk Getama senge og tilbehør som fx meder i innovative design og materialer. Det er et mærke, som kan anbefales herfra, hvis man leder efter dansk kvalitet til rimelige priser. Getama lader det gode håndværk tale for sig selv, både når det kommer til meder, sengeben, fjedersystemer eller andet fra mærket af. De kvalitetsfulde boxmadrasser er også alle pengene værd. Hvis du vil vide mere om Getama, kan du tage kontakt til Schwarz Senge bl.a. ved at komme ind i butikken i København Ø.

Køb en åndbar latex madras hos Schwarz Senge

På schwarz.dk kan du købe et væld af madrasser inkl. modeller i materialet latex. Kategorien her byder både på latex madrasser fra Dunlopillo og Röwa. Der er gode fordele ved at benytte dette materiale. En madras i latex er kendetegnet ved at være mere fleksibel og åndbar, hvilket er noget som man kommer til at nyde i det lange løb. Hvis man ønsker en god nats søvn, er det også vigtigt at kigge på detaljerne. Du kan finde din nye latex madras online eller i shoppen i København Ø. Uanset om du handler online eller fysisk er du sikret en seriøs service på senge og tilbehør hertil. Udover latex madrasser føres også boxmadrasser, springmadrasser og mange andre typer, du kan læse mere om på www.schwarz.dk.

Bestil en lækker og komfortabel latex madras online. Schwarz Senge forhandler også meder fra Getama via schwarz.dk.