Hos www.hike.dk finder du ikke bare de bredeste og mest varierede sortimenter af mad og kosttilskud til kæledyr – de er også af absolut højeste kvalitet, der sikrer din hund eller kat velvære og god energi. Tag et kig rundt på de flotte udvalg og find alt fra hunde- og kattemad til hvalpepakker, kosttilskud og meget mere. Hos HIKE er dit kæledyr i fokus.

Den helt rette hvalpepakke

Når der kommer en lille, ny hvalp ind i familien, kan det være svært at navigere i, hvad den har brug for. Hos HIKE har de løsningen til dig. Med deres kvalitetsbevidste sortiment af hvalpepakker, finder du pakker, der indeholder præcis, hvad en hvalp har brug for for at få en god start på sit hundeliv. Hvalpepakkerne hos HIKE indeholder nærende og smagfuld hundemad, der er med til at styrke hvalpen og give den god energi og mod på liv, leg og gåture. Tag selv et kig og læs nærmere, så du kan finde den rette hvalpepakke til netop din hvalp.

Kattemad med naturlige ingredienser

Med kattemad fra HIKE er du sikret den bedst mulige føde for din kat. HIKE har altid dit kæledyrs sundhed og velbefindende i fokus, og dette er også gældende for deres udvalg af kattemad. Til sammenligning med andet kattemad, er HIKEs fyldt med naturlige ingredienser og et højt kødindhold. Du finder dog også en kornfri variant, der er særligt afstemt med fedt og olier, mineraler og vitaminer. En ting er sikkert, og det er, at når du vælger kattemad hos HIKE, får din kat den højeste kvalitet på markedet.

Hos HIKE finder du intet mindre end katte- og hundemad af den absolut bedste kvalitet på markedet. Udover maden finder du bl.a. også kosttilskud m.m., der sikrer dit kæledyr det bedste velbefindende.