Bestil alle årets firmajulegaver hos MarkOn. Vælg imellem nogle ganske unikke muligheder, som er udvalgt af de eksperter, der er bag virksomheden. De rådgiver i julegavevalg til danske firmaer, som sikrer den størst mulige tilfredshed blandt medarbejderne. Gaveregn er et af deres koncepter, hvor hver ansat får point til at bruge i et spændende katalog. Det er en tilfredsstillende måde at give firmajulegaven på, så alle bliver glade.

Spørg MarkOn, hvis du er i tvivl om firmajulegaver

kyndig vejledning til firmajulegaver på www.markon.as, der giver førsteklasses vejledning. De ved nemlig, hvad der rører sig. Har du styr på de hotte trends til vinteren anno 2020? Ellers kan det give god mening at samarbejde med specialister, hvor det er deres job at have fingeren på pulsen. Årets firmagave kan f.eks. være et luksusprodukt – noget som brugeren ikke selv havde tænkt sig at købe, men som er rigtig lækkert. Designklassikere bl.a. fra danske designere er også et hit. Spiselige eller drikkelige julegaver er også værd at tage i mente, og nogle i virksomheden kommer måske mest til at værdsætte en aktiv og sporty firmajulegave.

Gaveregn – Læs mere her

Som det blev nævnt i indledning, så har MarkOn oprettet et koncept, der hedder Gaveregn. Det gør det muligt for de ansatte at bruge point, hvorved de selv kan give sig få store eller mange små julegaver – noget som helt sikkert bliver værdsat. Fordi det kan være, at en ansat er i gang med at planlægge et nytårsforsæt om at komme i bedre form og ønsker løbetøj, imens andre blot vil lade helt op på julegodterne. Nogle vil måske være til de eksotiske alkoholiske produkter, der tilbydes, imens andre vil lede efter en fed gadget. Gaveregn har noget til alle. Lad dine medarbejdere vælge deres egen julegave og få tilfredse medarbejdere.

Få professionel hjælp til firmajulegaver. Det kan være svært at vide, hvad der egner sig bedst. Derfor vælger mange firmaer at samarbejde med eksperter som MarkOn, der kender til markedet.