I Bramming finder du den autoriserede SEAT og Hyundai forhandler, Storgaard Biler, der om nogen ved, hvad kvalitet betyder. På deres hjemmeside, storgaardbiler.dk, kan du læse meget mere om hvem de er, og hvilke biler, de tilbyder. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kigge forbi deres flotte butik og se bilerne i virkelig live.

De nyeste modeller fra SEAT i Varde

Bor du i området omkring Varde og søger et sted, hvor du kan købe en SEAT i Varde, så er det uden tvivl Storgaard Biler, du skal gå til. De er nemlig de bedste indenfor området, og du finder ikke en bedre forhandler af SEAT i Varde end dem. SEAT er et super godt og kvalificeret bud på den perfekte bil til dig, der ønsker hestekræfter, design og køreglæde i en og samme bil. Hos Storgaard Biler har de altid de nyeste modeller på lager, så du nemt og hurtigt kan prøve en SEAT i Varde eller omegn. De står derudover også altid klar til at hjælpe og rådgive dig, hvis du skulle have nogen form for spørgsmål angående valg af model eller ekstraudstyr. Så tøv endelig ikke med at kontakte dem.

Oplev store køreglæde i en Hyundai i30

Hos Storgaard Biler er de om nogen specialister, når det gælder Hyundai biler, og du finder derfor altid de bedste og nyeste modeller hos dem, herunder Hyundai i30. En Hyundai i30 er måske den bedste model model til dato, og den nye Hyundai i30 har efterhånden gået sin sejrsgang over hele verden, hvor den har fået flotte anmeldelser og fået enorm meget ros, for sit imponerende sikkerhedsniveau. Den nye Hyundai i30 har bl.a. fået topkarakter i Euro NCAP’s crash test og danske FDM gav den hele fem stjerner i deres test. Med andre ord, får du næppe mere bil for pengene, end en Hyundai i30, der vel kan siges at være indbegrebet af køreglæde. Lyder det som en bil for dig, så tag og kig ind forbi og få en tur.