Hos NR Kosmetik finder du negle- og skønhedsprodukter af bedste kvalitet. Foruden mange forskellige neglelakker og plejeprodukter, finder du her også specialiserede værktøjer så som en elektrisk neglefil. Foruden deres webshop, hvor du kan købe alt hvad du mangler, har de også deres egen neglesalon i Kolding, hvor du kan få råd, vejledning og smukke negle og vipper.

Elektrisk neglefil i høj kvalitet

NR Kosmetik er Danmarks eneste forhandler af nogle af de bedste mærker indenfor negle- og skønhedspleje. Du finder her, som det eneste sted i landet, produkter fra Semilac og Secret Lashes. Begge er mærker førende indenfor henholdsvis neglepleje og vippepleje. Butikken er specialiseret i alt til negle, og du kan her således også købe specialiseret værktøj til at pleje og smykke dine negle. Blandt andet kan du her finde en el-fil til at forme neglene, præcis som du ønsker. En elektrisk neglefil kan anvendes af professionelle så vel som derhjemme, det handler kun om hvor dedikeret du er. Til den elektrisk neglefil findes 9 forskellige bits, eller hoveder, der gør det muligt at arbejde med neglene på alle måder. I sidste ende er det kun fantasien der sætter grænser, og hvis man gør sig umage, kan smukke, plejede negle være som at bære smykker. Besøg deres hjemmeside og se hvad en elektrisk neglefil kan, samt hvor mange andre muligheder der findes: www.nrkosmetik.dk.

Neglesalon i Kolding

NR Kosmetik startede med en webshop, specialiseret i negle- og skønhedspleje. De er den eneste forhandler i Danmark af førende mærker så som Semilac og Secret Lashes og tilbyder 1-2 dages levering af alle deres varer. Foruden en webshop, har de også en neglesalon i Kolding, hvilket betyder at du til enhver tid kan modtage kyndig og uddannet kundeservice, der rent faktisk baserer sig på ægte erfaring og kontakt med produkterne. NR Kosmetiks neglesalon i Kolding tilbyder foruden neglebehandlinger også vippebehandlinger. I NR Kosmetiks neglesalon i Kolding er al personalet uddannet med flere diplomer og har alle mange års erfaring, foruden at de brænder for deres fag og for altid at kunne præsentere det nyeste. Når det kommer til stykket, er hverken negle eller vipper bare negle og vipper. Det er en måde at smykke sig på, der også kan mærkes som en indre følelse af selvtillid. Læs mere om deres neglesalon i Kolding, og opdag desuden hvor mange skønne produkter de tilbyder på deres webshop, her: www.nrkosmetik.dk.