Hos Trailergaarden Gantrup har de altid mange fremragende trailer tilbud. Så uanset hvilken type, du leder efter, så kan du helt sikkert få det her. Eksempelvis kan du få en maskintrailer til erhverv, men private kunder er selvfølgelig også mere end velkomne i det enorme og velassorterede slaraffenland.

Et bredt udvalg af trailere på tilbud

De rigtigt mange og gode trailer tilbud kan bl.a. ses på virksomhedens hjemmeside, trailergaardengantrup.dk, men det er naturligvis også muligt at besøge Trailergaarden Gantrup i Slagelse og Gantrup, hvis du foretrækker at se de mange trailere på tilbud i levende live. Det første du skal forholde dig til, når du skal købe en ny trailer, er selvfølgelig, hvad dit behov egentlig er. Som privatperson kan det være mange ting: Transport af haveaffald, afhentning af brænde, transport af båd eller noget helt fjerde. Dernæst er der størrelsen på ladet: Hvor stort skal arealet være? Hvor høje skal siderne være? Og så videre. Et godt trailer tilbud er altid lokkende, og heldigvis findes de altid hos Trailergaarden Gantrup. Så besøg dem allerede nu, og spar en masse penge på deres gode trailer tilbud.

Holdbare maskintrailer til erhverv 

Hvis du leder efter en maskintrailer til erhverv, ville du ikke være den første til at købe den hos Trailergaarden Gantrup. For de har nemlig kun markedets bedste maskintrailere til erhverv, og de forskellige slags kan tage op til meget høje belastninger. Dette er selvfølgelig helt centralt, når man tænker på, hvor meget vægt der kommer på en maskintrailer til erhverv, når man transporterer store og forskelligartede maskiner ude på de danske veje. Du kan bl.a. få maskintrailere til erhverv med indbyggede ramper, således at maskiner med hjul kan komme op på ladet. Hos Trailergaarden Gantrup hjælper de dig selvfølgelig hellere end gerne med vejledning og gode råd. Så hvis du er i tvivl om noget, eller bare brænder inde med et spørgsmål, skal du endelig ikke tøve med at ringe eller skrive en mail.