Hos NovaSolar kan du finde mange forskellige gode varmepumper til gode priser. Læs mere om luft til vand varmepumpe og om montering af varmepumper her.

Luft til vand varmepumpe

Hvis du gerne vil have en energibesparende opvarmning af dit hus, så kan du overveje at få installeret en luft til vand varmepumpe, som kan opvarme vandet i dit centralvarmeanlæg. Den gør brug af energien i luften udenfor og sender det ind i vandet i form af varme, og de nyeste luft til vand varmepumper er lige så effektive som traditionelle jordvarmeanlæg. Det er langt lettere at installere en luft til vand varmepumpe end det er at installere jordvarme, og derfor er det blevet et meget populært alternativ til gammeldags olie- og gasfyr, som jo skal skiftes ud på et tidspunkt uanset hvad. NovaSolar er eksperter i alle slags varmepumper, og har mange års erfaring med salg, installering og service og de kan helt sikker rådgive dig til at finde den helt rette løsning, som både matcher dit hus, dine behov og dit budget, og som kan give dig den helt rette opvarmning af huset.

Montering af varmepumper

NovaSolar yder den bedste service når det kommer til varmepumper, for de har mange års erfaring med både salg, rådgivning, reparationer og montering af varmepumper, og de kan helt sikkert hjælpe dig med at finde den helt rette løsning, hvis du har et sommerhus, der trænger til at blive varmet op, når det ikke bliver brugt for at undgå fugtskader. Det er ikke sundt for et hus – uanset størrelse – at stå koldt hele vinteren, og derfor er en luft til luft varmepumpe en ret god løsning, hvis man ikke har tid til at komme og fyre op i brændeovnen engang imellem. De er eksperter i montering af varmepumper, og de kan finde et godt sted i dit hjem, som giver den bedste effektivitet. Hvis du vil vide mere om forskellige modeller og om montering af varmepumper, så kan du læse mere på novasolar-webshop.dk, hvor du kan finde mange forskellige energibesparende modeller.