Leder du efter en professionel vakuumpakker eller sifonpatroner til at lave puré eller flødeskum? Tjek sortimentet hos SousVide.dk.

Bestil en professionel sous vide pakker (vakuumpakker)

Med en sous vide pakker (også kendt som en vakuumpakker), er man i stand til fjerne al luften omkring de fødevarer, man ønsker at putte i et sous vide bad. Dette er en nødvendighed for at kunne benytte sig af denne avancerede tilberedningsmetode i køkkenet. Det er vigtigt at vælge en sous vide pakker af en høj kvalitet, så der ikke sker fejl i denne del af processen. Som for så meget andet, så er en kæde ikke stærkere end det svageste led. Hos SousVide.dk finder du førsteklasses sous vide pakkere fra Caso og SousVideTools, som begge er kendte leverandører i branchen. Det er både muligt at købe kammer vakuumpakkere og eksterne sous vide pakkere online på hjemmesiden. SousVide.dk går højt op i, at kunder skal ende med de rette produkter. Tøv derfor ikke med at spørge til råds, hvis du ikke helt ved, hvilken sous vide pakker du skal investere i.

Stort udvalg af sifonpatroner med soda eller fløde på www.sousvide.dk

Det er også muligt at købe sifonpatroner til køkkenet hos SousVide.dk. Onlinebutikken forhandler både sifonflasker og sifonpatroner, og der sælges primært fra mærket iSi. Inde på www.sousvide.dk finder du både sifonpatroner med fløde og soda, og der er penge at spare ved at købe stort ind. Det er træls at løbe tør for flødeskum til kagen, så derfor er det en optimal ide at have sifonpatroner på lager. Derved undgår du at løbe tør på værst tænkelige tidspunkt. Du kan læse lidt mere om, hvad du kan få ud af hver sifonpatron på hjemmesiden.

Køb nye sifonpatroner, eller bestil en sous vide pakker online. SousVide.dk er Danmarks førende online forhandler inden for avanceret gastronomi, og der er masser af gode tilbud at hente online. Klik ind, og spar penge på køkkenredskaber til privat brug eller til restauranten.