Køb en A4 eller A5 softcover eller hardcover fotobog, som fås som liggende eller stående. Dinfotobog gør det også muligt at lave en unik billedkalender med dine yndlingsminder.

Køb fx en unik A5 softcover stående fotobog

Hos Dinfotobog kan du eksempelvis designe en A5 softcover fotobog som stående, hvilket giver et anderledes perspektiv på dine yndlingsbilleder. Du kan også vælge mellem andre formater som A4, 20×20 cm eller 30×30 cm, ligesom du kan bestille den som hardcover, hvilket betyder en indbinding, der også kan tørres af med en klud. Fotobøger er glimrende, da det er meget lettere at kigge på ens billeder i disse, og mange vælger også at give en fotobog som gave til bedsteforældrene eller svigermor. Hvis du synes, det lyder som en spændende ide at designe dine egne fotobøger, er dette en hurtig proces på www.dinfotobog.dk. Her får du pengene tilbage, hvis der ikke er fuld tilfredshed.

Design en enestående billedkalender med egne motiver

Det er også en oplagt ide at skabe en unik billedkalender, der fx kan indeholde billeder fra brylluppet eller rejsen. Man kommer til at kigge på kalenderen hver dag, så hvorfor ikke have en række billeder, man har tæt på sig? Det kunne fx være en billedkalender med årstidsbilleder af børnene, så de matcher den måned, man nu er landet på. Det tager ingen tid at designe en billedkalender på dinfotobog.dk, hvad end den skal indeholde fotografier af din polterabend eller barnedåben. Det er en dansk virksomhed, som producerer på fremkaldelsescenter i Danmark, og derfor er det muligt at give dag til dag levering. Gør dine flotteste motiver til noget særligt i form af en personlig billedkalender med affektionsværdi – som gave eller til personlig fornøjelse.

Det tager ikke mange minutter at skabe en billedkalender på dinfotobog.dk, og det samme gælder, hvis du ønsker at fremstille fotobøger vha. softwaren på hjemmesiden. Her står mulighederne fx mellem A4, A5, softcover, hardcover, liggende, men også stående.