Er du på udkig efter en super god dyrlæge, så kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside dyrlaegensgaard.dk hvor Dyrlægens Gård har samlet deres udvalg af produkter til dyr såsom tyggeben til hunde, Diapro og Diapaste.

Hold din hunds mund sund med tyggeben

Tager du et kig på deres hjemmeside vil du hurtigt kunne få et godt overblik over deres store udvalg af produkter til smådyr. Dyrlægens Gård er en nyopstartet klinik der også har en webshop, hvor du kan handle alt lige fra foder og kosttilskud til legetøj. Har du en hund, er du med garanti ofte på udkig efter noget legetøj som hunden kan bruge tid på. Af den grund kan du med fordel tage et kig på deres udvalg af tyggeben til hunde. I deres udvalg af tyggeben til hunde har de et velassorteret udvalg, og du kan derfor være sikker på at kunne finde et tyggeben, der passer til din hund. Tyggeben til hunde er en god måde at give din hund ro og koncentration på, samtidig med at et tyggeben til hunde er en måde at holde hundens mund og tænder rene på.

Forebyg skader hos din hund med Diapro og Diapaste

Når du besøger deres hjemmeside, kan du også med stor fordel tage et kig på deres udvalg af Diapro og Diapaste. Har din hund problemer med led eller andre skavanker, så kan det være den mangler nogle bestemte vitaminer, og dette kan den få igennem det rette kosttilskud. På deres webshop har de et udvalg af kosttilskud der bl.a. indeholder Diapro og Diapaste. Med kosttilskud såsom Diapro eller Diapaste har du mulighed for at forebygge skavanker hos din hund, sådan at den generelt får et sundere helbred. Diapaste er et kosttilskud til dyr med især maveproblemer og Diapro er et kosttilskud, der stabiliserer dyrenes tarmflora.

Har du nogle spørgsmål til deres udvalg af produkter, er du altid velkommen til at kontakte dem over telefonen, hvor de står klar til at hjælpe og rådgive deres kunder.