Køb foder til stort set alle dyr på www.fodergrossisten.dk. Hos Fodergrossisten.dk finder du et bredt katalog af fodertyper fra brands, såsom Kasper Faunafood, Canex, Zupreeme og Huismerk, der fremstiller et bredt udvalg af blandt andet mus, rotter, fiskefoder og insekter. Læs meget mere herunder om alt fra frosne rotter til frosne insekter.

Frosne rotter og mus til slanger og andre krybdyr

Frosne rotter og mus fra Fodergrossisten.dk er til dig, der holder slanger eller lignende og leder efter en ny forhandler af foder. Frosne rotter til reptiler herfra fås nemlig til yderst gode priser og leveres derfor til både private og zoologiske haver hele landet over. Hos Fodergrossisten.dk finder du frosne rotter i pakker med alt mellem 1, 5 og 25 styks i hver. Er du mere interesseret i mus, fås disse i pakker med 10, 25 eller 50 styks i hver. Når du bestiller foder, såsom frosne rotter, er det vigtigt, at du køber en flamingokasse med, da denne holder din bestilling frossen og frisk. Ved køb af en flamingokasse holdes dine frosne rotter nemlig frosne i op til 48 timer, fra de forlader lageret, til de er leveret ved din hoveddør. Levering fra Fodergrossisten.dk er derfor heller aldrig en affære, der trækker ud i langdrag, men sker i stedet altid indenfor 1-2 hverdage.

Køb frosne insekter af høj kvalitet lige her

Frosne insekter er også at finde i det store sortiment på Fodergrossisten.dk. Frosne insekter, såsom græshopper, fårekyllinger og melorme herfra kan bruges som både dyrefoder eller i forbindelse med madlavning, og er alle rensede og forsvarligt pakket ind. Frosne insekter er fulde af protein og derfor det perfekte foder til dyr, eller et sundt tilbehør i forskellige lækre retter. Frosne insekter fra Fodergrossisten.dk er altid af særdeles høj kvalitet, hvilket betyder, at de blandt andet leverer til store dyrehaver som Randers Regnskov og København Zoo. Når du bestiller frosne insekter, som privatperson eller erhvervsdrivende, er det dog — ligesom med mus og rotter — vigtigt at bestille en flamingokasse med. En sådan garanterer nemlig, at din bestilling stadig er frossen og frisk, når den ankommer. En bestilling med frosne insekter pakkes nemlig altid i smarte flamingokasser med tøris og sendes kun ud fra mandag til og med onsdag, sådan at ingen pakker sidder fast i en pakke central weekenden over. Køb derfor altid dine græshopper, buffalo orme, fårekyllinger, melorme, voksmøl eller pinkies hos Fodergrossisten.dk.

Se det store udvalg på www.fodergrossisten.dk og sammensæt din bestilling allerede i dag. Tag også gerne kontakt over telefon eller e-mail, hvis du står tilbage med relevante spørgsmål.