Lad ekram.dk blive din nye isenkræmmer! De forhandler produkter til køkken, hjem og have, til priser der er til at komme overens med! Denne store online isenkræmmer kan derfor nemt blive din nye foretrukne forhandler af alt fra badeværelsesudstyr til havegrej.

Hold et øje på vejret med udendørs termometer

Et udendørs termometer eller en udendørs vejrstation er til dig, der holder af at holde øje med vejr situationen i løbet af dagen eller ugen. Et udendørs termometer gør det nemlig muligt for dig at kunne aflæse alt fra temperatur til vind og regnmængde. Det kan for eksempel være at du har grønne fingre, og bruger vejr informationerne til at kunne passe bedre på dine planter. Eller måske nærer du bare en generel interesse for vejret? Begge hobbyer er mulige at passe med et udendørs termometer fra ekram.dk! Mange mennesker kender det klassiske udendørs termometer, der ganske enkelt bare måler temperaturer. Nu til dags fås dog meget mere avancerede modeller, såsom en trådløs vejrstation fra Conzept. Et udendørs termometer som dette kan fortælle dig alt fra vindhastighed til hydrometer og meget, meget mere. Er dig eller en du holder kært derfor optaget af vejret af den ene eller den anden årsag, kan et udendørs termometer måske være netop det rigtige køb dette halvår.

De bedte sæbepumper til bad og køkken

Mangler badeværelset, ligesom haven, også en opgradering, finder du ligeledes produkter som sæbepumper på www.ekram.dk. Sæbepumper er måske ikke det mest indlysende sted at starte når man indretter badeværelset, men er faktisk en yderst central del af et af hverdagens mest essentielle rum. Sæbepumper har nemlig en central placering i rummet, og er derfor med til at påvirke badeværelsets visuelle udtryk. Deres uundværlige funktionalitet gør ligeledes sæbepumper til et produkt, der er værd at tage rigtigt stilling til. Sæbepumper fra ekram.dk er derfor altid designet til at kunne klare hverdagens brug, og fås ligeledes i en lang række modeller, der passer mange forskellige typer hjem. Udvalget af sæbepumper fås naturligvis i de klassiske modeller, hvor et let tryk giver dig en passende mængde sæbe at gøre godt med. En automatisk sæbepumpe med sensor er dog også at finde blandt det store udvalg. Denne type pumpe, er til steder, hvor maksimal hygiejne er nødvendig, idet du slipper for berøring og således uønsket overførsel af bakterier. Der findes derfor altid en sæbepumpe, der passer dine behov eller dine æstetiske præferencer på www.ekram.dk.

Find gode priser, glade kunder og høje serviceniveauer hos din nye online isenkræmmer på www.ekram.dk.