Hvad enten man har en virksomhed, som har brug for sparring eller en investering med henblik på udvikling, eller man er studerende eller veteran, og man har brug for en økonomisk håndsrækning til at få opfyldt sine personlige og akademiske mål, så bør man helt sikkert tage kontakt til Denis Viet Jacobsen. Han er blandt andet manden bag et succesfuldt investeringsselskab og Viet-Jacobsens Fond, som bakker op om både studerende, udsatte unge og veteraner. Man kan læse meget mere om det hele ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.virksomhederne.dk.

Denis Viet Jacobsen er en erfaren forretningsmand

Hvis man er ejer af en virksomhed, og man er nået til et punkt, hvor man ikke længere selv kan udvikle den i den retning, man godt kunne tænke sig, og man derfor har brug for input udefra i form af enten kapital eller rådgivning, så bør man uden tvivl kigge ind forbi www.virksomhederne.dk. Her kan man blandt andet få kontakt til Denis Viet Jacobsen, som er en meget erfaren forretningsmand. Sammen med sin svenske partner har han grundlagt investeringsselskabet Solix Group, som støtter virksomheder med enten investeringer eller sparring. Denis Viet Jacobsen har en stor erfaring fra en bred vifte af virksomheder inden for mange forskellige brancher, så lige meget hvad man beskæftiger sig med, og hvilket marked man opererer på, så burde Denis Viet Jacobsen helt sikkert kunne være behjælpelig. Foruden sin erhvervsmæssige erfaring har Denis Viet Jacobsen også en uddannelsesmæssig bred baggrund. Han har en bachelor i forretning og virksomhedsøkonomi fra Copenhagen Business School, og han har siden udvidet med en Master of Business Administration, som gør ham i stand til at rådgive inden for alt fra aktier, risikokapital og virksomhedsfinansiering til forskellige forretningsstrategier og meget, meget mere. Denis Viet Jacobsen og Solix Group har igennem en årrække specialiseret sig særligt i at hjælpe og vejlede virksomheder, som har base i de nordiske lande, og som har en omsætning på 500.000 kroner eller mere, så hvis man synes, at man har en virksomhed, der passer på de kriterier, så er man meget velkommen til at kontakte Denis Viet Jacobsen, så man kan få en grundig snak om, hvordan man får udviklet sin virksomhed i den helt rette retning. Man kan blive meget klogere på det hele og tage kontakt til Denis Viet Jacobsen allerede i dag ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.virksomhederne.dk.

Viet-Jacobsen fond støtter gode formål

Lige meget om man er studerende, som har brug for en økonomisk håndsrækning for at komme på et udlandsophold, eller man er veteran eller udsat ung, som har det svært i hverdagen, så bør man helt sikkert overveje at kigge ind forbi www.virksomhederne.dk, hvor man kan få kontakt til Viet-Jacobsens Fond. Det er en fond, som bakker op om en lang række af projekter, foreninger og personer, som har brug for økonomiske støtte til enten at udvikle sig akademisk eller personligt. Viet-Jacobens Fond har Denis Viet som formand, og han er en erfaren forretningsmand, som har en stor interesse i at hjælpe andre godt på vej, så man kan få det studieophold eller den hverdag, som kan gavne udvikling og forståelse for, hvad man er værd, og hvad man kan bidrage med både fagligt og personligt. Viet-Jacobsens Fond har i en årrække bakket op om foreningen Veterans in Motion, som har til formål at hjælpe veteraner godt på vej og fortælle de gode historier om de mennesker, der har været i krig for Danmark, men som har svært ved at vende tilbage til hverdagen efter endt udsendelse. Man kan læse meget mere om, hvad Viet-Jacobsens Fond kan hjælpe med, og hvordan man præcist søger den ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.virksomhederne.dk.

Hos www.virksomhederne.dk kan man få kontakt til Denis Viet og Viet-Jacobsens Fond, som kan bidrage med økonomisk støtte til både virksomheder, studerende og veteraner.