Det er vist de færreste andre danske container producenten, der kan præstere et lige så bredt og alsidigt katalog inden for containere, som det er tilfældet med DC-Supply. Forhandleren / producenten har årelang erfaring i branchen, og udvikler sig desuden konstant i nye, positive retninger. Man vil som kunde derfor være i særdeles gode hænder, når man f.eks. hyrer dem til at levere ny container til ophold, eventcontainer eller nye offshore containere. I alle tre tilfælde, gør man et godt valg ved at vælge DC-Supply. Læs mere herunder.

Container til ophold

Har I brug for at bestille ny container til ophold, så er her et godt tip. En af de absolut førende forhandlere lige nu, er danske www.dc-supply.dk. Virksomheden producerer containere i verdensklasse, og har leveret til både små og store virksomheder herhjemme og i udlandet, blandt andet også container til ophold. I kategorien container til ophold finder man en række gode modeller, der på en og samme tid er designet til at være pladsbesparende og effektive, men samtidigt også med fokus på, at der skal være rart at opholde sig. En vigtig faktor når det gælder container til ophold, som kan have stor betydning for den overordnede stemning på arbejdspladsen, som man gør klogt i at tage med i sine overvejelser.

Eventcontainer

Udover container til ophold er der naturligvis også en række andre typer containere i kataloget hos DC-Supply. Blandt andet såkaldte eventcontainere. En eventcontainer er den smart løsning til festivaler, udstillinger, markedspladser og lignende, samt selvfølgelig byggepladser og lignende. Flere kendte navne har haft glæde af en eventcontainer fra den danske producent, blandt andet Zoo i København, Tivoli, Aalborg Karneval og mange store koncerter. Har du flere spørgsmål vedr. eventcontainere eller container til ophold, så ret henvendelse på deres hjemmeside.