HIKE laver hundefoder til alle slags hunde og altid baseret udelukkende på naturlige råvarer. Det samme gælder deres kornfri kattemad, der er lavet med særligt henblik på kattens velvære og selvfølgelig også kun af naturlige ingredienser.

Naturligt hundefoder

Siden HIKE blev startet i 1984, har de haft energigivende og næringsrig hundefoder for øje. Deres mål har altid været, at sørge for, at hunde fik den mest naturlige næring, hvilket har resulteret i, at al deres hundefoder er lavet af udelukkende naturlige råvarer. De anvender udelukkende danske råvarer, hvilket skåner klimaet mest muligt, men hvilket også bidrager til, at de fleste næringsstoffer når hele vejen til din hunds mave. Der gennemføres løbende kontroller, der skal sørge for at både råvarer og næringsindhold er i top. Hundefoder bør, udover at være næringsrig, også være rig på smag. Ved at anvende udelukkende naturlige ingredienser, varierer disse alt efter årstiden og der er således på naturlig vis sørget for, at din hund får en varieret kost både hvad angår næring men også smag, hvilket den sikkert sætter pris på. Besøg www.hike.dk for at danne dig et overblik over de mange forskellige typer mad til hunde og find den, der passer bedst til din hund.

Kornfri kattemad

HIKE har udviklet kornfri kattemad, med særlig henblik på de mange katte, der døjer med allergi. Foruden at være et allergivenligt alternativ, er kornfri kattemad lavet udelukkende af naturlige og friske råvarer, der bertyder at din kat kun får det bedste. Der er ikke anvendt nogen former for kunstige farve-, smags-, eller tilsætningsstoffer og der anvendes kun fisk fanget på bæredygtig vis. At alle råvarer er friske betyder desuden, at indholdet vil variere i løbet af årstiderne, hvilket betyder, at din kat ikke altid vil skulle spise det samme, men på naturlig vis vil opleve at få en varieret kost. Ved at vælge en allergivenligt og naturligt næringsrigt foder, hjælper du din kat til at få de olier, mineraler og vitaminer den behøver for at vedligeholde en smuk og glansfuld pels, smidige led, et godt immunforsvar samt sunde og stærke muskler. Besøg www.hike.dk for at læse mere og finde den kattemad, der passer bedst til din kat.