Jagter du efter det nye bordtennisbord, eller er du ude efter en roligere oplevelse som fx stavgang? Se det store sportsudvalg på www.homex.dk.

Køb det nye bordtennisbord hos sportsforhandleren HomeX.dk

Bestil nyt bordtennisbord til hjem eller sommerhus. Køb et robust ét til klubben, eller bestil en samlet ordre til fritidsordningen. HomeX.dk forhandler bordtennisborde til alle behov. Der er samlet et bredt sortiment fra en række anerkendte brands. Derfor kan du bl.a. bestille fra Stiga og Sponeta. Hos HomeX.dk finder du de helt små, mini modeller samt store varianter med hjul. Du kan selvfølgelig også købe et sammenklappeligt bordtennisbord via hjemmesiden. Hvis du også mangler bat og bolde, finder du nogle pakkeløsninger, hvor du kan spare penge på et helt sæt. Så er du parat til at spille ved levering! Spar penge på et nyt og slidstærkt bordtennisbord fra et af de suveræne mærker, der tilbydes.

Find kvalitetsfulde og holdbare stave til stavgang

HomeX.dk har også alt til dem, som ønsker roligere aktivitet. Sortimentet byder på et stort udvalg af stave til stavgang, hvor du fx kan shoppe fra brands som Exel og Start. Man køber typisk en stav, som er 2/3 af ens højde. På www.homex.dk finder du alt i stave til stavgang, og den høje kvalitet er en garanti. At gå er en repetitiv bevægelse, og derfor har man brug for en særdeles slidstærk kvalitet, så man ikke behøver at skifte dem ud efter kort tid. Denne forhandler har alt i udstyr til stavgang, og de lave priser på grejet går hånd i hånd med god service. Ring, eller skriv til webshoppen, hvis du ønsker vejledning. Kig nærmere på udvalget af stave til stavgang, og kom i gang med at blive aktiv igen. Det er især den ældre del af den danske befolkning, der dyrker denne sportsgren. Der er også et socialt element ved at gå sammen med klubben eller vennerne. Det er en fuldendt oplevelse, og derfor er det ikke underligt, at mange udøvere glæder sig til den eller de ugentlige gåture.

Køb stave til stavgang eller nyt bordtennisbord online på www.homex.dk.