Hansen & Larsen er et entreprenørfirma i Skjern med over 50 års erfaring inden for bl.a. ombygning til industri. Læs mere her.

Erfarent entreprenørfirma i Vestjylland

Søger du et pålideligt entreprenørfirma i Vestjylland? Hansen & Larsen har base i Skjern, men arbejder over hele landet og har over 50 års erfaring inden for byggeri til både private, erhverv og landbrug. De beskæftiger nu ca. 100 medarbejdere og har mange faggrupper repræsenteret, således at de kan påtage sig totalentrepriser inden for både landbrugsbyggeri, industrielt byggeri, støbning af vindmøllefundamenter samt privatbyggeri. Det pålidelige entreprenørfirma har både opført store kontorbygninger og butikscentre såvel som, at de har bygget private boliger og udført et hav af mindre renoveringsopgaver samt håndværkeropgaver. De har egen tegnestue, og er desuden også et tømrerfirma, murerfirma, VVS-firma og smedefirma, hvis du har brug for at få løst specifikke opgaver. Det er helt klart et af de førende entreprenørfirmaer i Vestjylland, som bl.a. har arbejdet sammen med landmændene i Skjern, Ringkøbing og Tarm i årtier. Uanset hvad du har af forespørgsler, kan du kontakte dem og indhente et uforpligtende tilbud.

Læs om ombygning til industri på hansenlarsen.dk

Søger du en entreprenør til ombygning til industri i Vestjylland, så bør du kende til Hansen & Larsen. De har mange års erfaring med industri- og erhvervsbyggeri. De har bl.a. bygget haller, stalde og gylletanke til landbrug, vindmøllefundamenter og andre maskinfundamenter, butikscentre samt kontorbygninger og produktionshaller. Hvis virksomheden skal udvides med flere medarbejdere, så har deres tegnestue helt sikkert en god løsning på jeres pladsproblemer, og du kan kontakte virksomheden og få et uforpligtende tilbud på www.hansenlarsen.dk. Deres store erfaring og ekspertise inden for industribyggeri gør dem til den oplagte samarbejdspartner inden for ombygning af industri. Når der skal ombygges industrielle bygninger, er der mange tekniske krav og praktiske detaljer, der skal være 100 % styr på, og derfor skal man arbejde med en entreprenør, der kender til industrielt byggeri. Med over 50 års erfaring og både tømrere, murere, smede og VVS’ere in-house er de nok den bedste samarbejdspartner, du kan få.