Hvis du elsker et råt, kantet og nordisk look, bør du helt sikkert se nærmere på boliginteriøret hos Heldal Design. Her får du smukke olielamper i træ og trævaser, der pynter i dit hjem og giver det et anderledes og unikt look.

På heldaldesign.dk kan du købe olielamper i træ som alternativ til stearinlys

Det er hyggeligt med levende lys, når dagene bliver kortere og mere regnfulde. Der kan dog være flere ulemper ved de traditionelle stearinlys, og her kan olielamper i træ være et godt alternativ. Hvis du gerne vil skrue op for hyggen med det samme, kan du på www.heldaldesign.dk endda få dem med kun 1-2 dages levering. En af ulemperne ved stearinlys er, at de udleder mange partikler, hvilket skader indeklimaet. Olielamper i træ eller andre materialer udleder dog langt færre partikler, samtidigt med at du stadig får lov at nyde synet af og hyggen ved den levende flamme. En anden fordel ved olielamperne i træ fra Heldal Design er, at der med denne type levende lys ikke løber stearin udover det hele. Dermed slipper du for rengøringen og for at måtte skifte lysestagerne ud, når de bliver for grimme og slidte af stearin og sod. På den måde er olielamper af træ oven i købet et bæredygtigt valg; de skal ikke rengøres nær så tit, holder længere og er lavet af træ fra en bæredygtig skovdrift. Du kan læse meget mere om dette og se alle de mange skønne produkter på deres hjemmeside.

Trævaser i lyst og mørkt egetræ fra bæredygtig skovdrift

Udover olielamper finder du også mange andre flotte produkter hos Heldal Design, som for eksempel deres trævaser, som kan bruges både til bord, vindueskarm eller væg. Som nævnt ovenfor er alle deres flotte træprodukter fremstillet af FSC-godkendt træ, hvilket betyder at der bliver passet ekstra godt på både mennesker, dyr og naturen i skovdriftens lokalområde. Derfor kan du med god samvittighed købe en smuk vase hos dem, som holder i mange år. De har tænkt på både funktionalitet og design, og derfor kommer de smukt udførte vaser med glas, som blomsterne sættes ned i, så træet skånes. Vaserne fås i både lyst egetræ og mørkt, røget egetræ, hvilket gør det nemt at skabe flotte kontraster til rummets andre farvetoner, uanset om resten af din indretning er i mørke eller lyse toner. Tøv ikke med at besøge deres hjemmeside, hvor de flotte produkter kommer til sin ret på de smukke billeder.