Dyrlægens Gård er et oplagt sted at starte med at kigge, hvis du f.eks. skal købe hundefoder til din hund, finde diverse typer kosttilskud eller købe plejeprodukter til hunde. Butikkens hylder er nemlig fyldt op med gode produkter såsom Virbac hundefoder og Kalm til hunde. Vil du vide lidt mere omkring butikken og deres forskellige produkter, så læs videre i artiklen herunder.

Ønsker du kvalitetsfoder til din hund, så køb Virbac hundefoder hos Dyrlægens Gård

Hvis du vil være sikker på at din hund spiser godt i hverdagen, så vil Virbac hundefoder være et fremragende valg. Lige nu finder du bl.a. dette mærke som en central del af kataloget hos www.dyrlaegensgaard.dk. Hos dem kan man vælge imellem flere gode varianter, såsom Virbac hundefoder til store og små hunde, hundefoder til kastrerede hunde, foder til hunde med sarte maver samt flere andre varianter. Når man har handlet hos forhandleren før, så ved man, at Virbac hundefoder er et kvalitetsprodukt, som vil kunne være med til at sørge for, at din hund forbliver sund og rask og logrer med halen, når det er spisetid. Besøg eventuelt selv hjemmesiden, hvis du gerne vil vide mere om Virbac hundefoder.

Har du en stresset hund til nytårsaften? Så prøv Kalm til hunde fra dyrlaegensgaard.dk

De fleste hunde vil kunne opleve stress i forbindelse med særlige lejligheder. Det kan eksempelvis være, når I har mange gæster på besøg, når hunden skal i hundepension eller klassikeren nytårsaften. Bliver din hund stresset af sådanne typer situationer eller lignende, så er Kalm til hunde et alletiders valg. Kalm til hunde giver hunden en naturlig afslappende effekt, som kan gøre vanskelige situationer mere behagelige. Det er grundet, at Kalm til hunde indeholder naturlige ingredienser, sådan man ikke skal bekymre sig om overdosering. Kalm varianter til små hunde kan i øvrigt også anvendes til katte.

Besøg Dyrlægens Gård allerede i dag og tag et kig på deres brede udvalg inden for bl.a. Virbac hundefoder, Kalm til hunde samt andre typer kosttilskud til hunde.