Det kan godt være lidt af en jungle, når det kommer til køb af værnemidler og generelle sikkerhedsudstyr. Derfor har de ved sectro.dk samlet et bredt og unikt udvalg af CE-godkendte visirer, håndsprit mm., hvor der endda også findes flere modstandsdygtige veste, såsom en skudsikker vest.

Mangler du visirer eller håndsprit? Så besøg sectro.dk

Hvis det er visirer, som du leder efter, så kan du heldigvis finde et fantastisk udvalg af visirer hos SECTRO. De er kendte for deres unikke udvalg inden for udstyr til sikkerhedssektoren, hvor de i den forbindelse også leverer høje standarder. Det betyder, at du med deres visirer kan være sikker på, at de alle er CE-godkendt, sådan de beskytter dig bedst muligt. På deres side kan du vælge imellem forskellige modeller, hvor du blandt andet kan finde den populære ansigtsvisir brille-model, der er yderst behagelig og let at anvende. Ydermere kan du også finde et fantastisk udvalg af værnemidler hos SECTRO. Så hvis du måske kunne være interesseret i håndsprit, ekstra visirer eller lignende, så er det en god idé at tage et nærmere kig på deres hjemmeside, der netop fører et bredt og varieret udvalg indenfor visirer og andet udstyr inden for sikkerhedssektoren.

Oplev et højt sikkerhedsniveau med en skudsikker vest fra www.sectro.dk

Sectro.dk har udviklet en af de mest optimale skudsikre veste på markedet, da de i takt med en ny materialesammensætning og produktionsmetode har udviklet en skudsikker vest, hvor sikkerhedsniveauet og komforten nærmer sig hinanden. Med andre ord, så er deres udvalg derfor mere modstandsdygtige overfor angreb med knive, flasker mm. Så hvis du ønsker at få en skudsikker vest med en særdeles høj kvalitet, så kan du med fordel besøge deres hjemmeside. I den forbindelse finder du et bredt udvalg, hvor der med garanti er en skudsikker vest, som passer til dit behov.

Handler du for mere end 400 kr., så får du fri fragt, hvor du ydermere får 20 dages fuld returret, når du handler hos SECTRO.