Petshoppen.dk sælger mange forskellige slags tilbehør til kæledyr. Der er bl.a. et hav af tyggeting i butikken samt en smart vetbed, som du kan læse mere om her.

Smarte tyggeting

Hos Petshoppen.dk kan du finde alt i tilbehør og udstyr til kæledyr. Der er bl.a. mange forskellige tyggeting til hunde i butikken, som jo har godt af at bruge kæberne. Nogle hunde har et bidstyrke på over 2 tons, og det får de jo ikke ligefrem udfordret ved at spise tørfoder. Derfor skal de bruge kæberne og især tænderne, når de leger fx med knuder og bidedyr, og man kan også give dem tyggeting og godbidder at gnave i. Af tyggeting på www.petshoppen.dk finder du bl.a. kaninører med pels, marvben samt forskellige produkter af grisehud. Det er sejt og giver virkelig hunden en udfordring, som også kan beskæftige den lidt, hvis den er overgearet. Der er forskellige slags tyggeting i butikken til gode priser, og der er altid fri fragt over 399,-. Butikken har mange lækre godbidder, som din hund vil elske, så tjek sortimentet ud og gør den glad!

Komfortabel vetbed til dit kæledyr

Hos Petshoppen.dk kan du selvfølgelig også finde den smarte vetbed, som efterhånden er et must for enhver hundeejer. Den har et skridsikkert design og vil helt sikkert være et hit for din hund. Især til hvalpe er den genial, og den har en speciel teknologi som gør, at den kan opsuge snavs og fugt fra hundens pels og lagre det dybt inde i sig. På den måde sover din hund altid tørt og rent, når den sover på dette smarte hundetæppe. Det kan selvfølgelig vaskes og fungerer glimrende til alle slags hunde. Find den helt rette vetbed i butikken, hvor du kan finde mange forskellige spændende at vælge imellem. Når du bestiller på siden kan du altid være sikker på lynhurtig levering, faktisk så hurtigt som 1-2 dage. Der er desuden super god personlig kundeservice, så hvis du har nogen spørgsmål, så kan du altid kontakte dem på siden.