Hos ZENZO forhandles et væld af forskellige produkter til det offentlige rum. I deres store katalog kan du blandt andet finde affaldscontainer, molokker og meget mere. Herinde har de især god erfaring, når det kommer til løsninger, der kan skåne miljøet i form af affaldsspande og sortering. Læs mere herunder eller besøg hjemmesiden på www.zenzo.dk.

God og effektiv affaldscontainer

Besøger du hjemmesiden, kommer du ind til en verden, hvor de byder på et væld af forskellige produkter til hverdagsbrug. Herinde har de et stort fokus på miljøet og hvordan man på bedste vis kan gøre noget for at skåne miljøet. Ved et kig i kataloget, vil du finde frem til en bred vifte af produkter, hvor blandt andet affaldscontainer kan findes. Dette er det helt rette valg, hvis man leder efter en løsning, hvor det er nemt og hurtigt at indsamle affald. Du finder flere forskellige affaldscontainere, når du kigger hos ZENZO, hvor du har god mulighed for at finde frem til den helt rette, hvad end der er behov for små eller store containere. Lyder det som noget, der har interesse, kan du med fordel tage et kig på www.zenzo.dk.

Molokker i praktiske design

Når du besøger deres hjemmeside, kan du også med stor fordel tage et kig på udvalget af molokker, ZENZO har at tilbyde. Dette er en løsning der i større og større grad bliver benyttet rundt omkring i landet, hvor deres smarte og praktiske design, gør det nemt at indsamle affald i forskellige områder. Her går udvalget på alt fra delvist til fuldt nedgravede molokker og fås i forskellige modeller og designs, således at du har rig mulighed for at finde frem til en, der passer til omgivelser og behov. Derudover kan disse også fås, så det er muligt at affaldssortere og på den måde skåne miljøet. Du kan se udvalget og få mere information på www.zenzo.dk.