Går du til ridning, så har du måske allerede hørt om den danske butik Riders Deluxe. Hvis ikke, kan du her i artiklen blive klogere på hvorfor netop denne butik er så oplagt et sted at starte med at kigge forbi, når du skal købe rideudstyr til både hest og rytter. Her finder du lige nu Catago rideudstyr, som altid er et mærke man bør have med i sine overvejelser når man shopper. Det samme kan siges om Lemieux underlag, som du ligeledes finder i kataloget lige nu.

Dansk designet Catago rideudstyr

Hos Riders Deluxe har man specialiseret sig i alt der har med rideudstyr at gøre, både til hest og rytter. Det vil bestemt ikke være nogen overdrivelse at påstå, at butikken lige nu har et af de absolut største og bedste udvalg af rideudstyr som f.eks. Catago rideudstyr og Lemieux underlag på lager. Derfor vil du næsten med sikkerhed kunne finde den type rideudstyr du eller din hest mangler, uanset om det gælder ridetøj, sadler, strigler, børster eller et par gode ridestøvler.

Catago rideudstyr er et godt, dansk designet mærke, der udvikler og designer high-end rideudstyr, hvor der ekstra skarpt fokus på komfort og sikkerhed. Lige nu tæller kataloget med Catago rideudstyr blandt andet strigletaske, transportdækken, træktov, regndækken, mange forskellige typer ridetøj med mere. Uanset hvilken type Catago rideudstyr det gælder, kan man altid være helt sikker på at der er tale om high-end ridstyr, i den helt rigtige kvalitet.

Lemieux underlag med utrolig holdbarhed

Udover Catago rideudstyr finder du som tidligere lovet blandt andet også Lemieux underlag som en del af kataloget hos www.ridersdeluxe.dk. Kataloget med Lemieux underlag tæller udover selvfølgelig underlag, blandt andet også matchende bandager, gamacher og dækkener. Derudover producerer Lemieux også striglebørster i forskellige design, vaskebolde, grimesæt med mere – altid i den helt rigtige kvalitet.