WinnerPlus har et stort udvalg af kvalitetsdyrefoder til både hunde og katte. Læs mere her om kvalitets hundefoder som bl.a. hundetørfoder.

Naturligt kvalitets hundefoder til din bedste ven

WinnerPlus er kendte iblandt hundeentusiaster for deres kvalitets hundefoder uden kemiske farvestoffer eller smagsforstærkere. Deres hundefoder indeholder kun naturlige ingredienser og den gode smag er sammensat af ingredienserne og ikke af smagsforstærkere. De har mange forskellige slags foder i udvalget, og du kan bl.a. finde kvalitets hundefoder til store, små, ældre og unge hunde. Der findes hundefoder med and og ris, med lammekød, laks, til seniorhunde etc. De har bl.a. en god light hundefoder til fx ældre hunde, mindre aktive hunde eller hunde, der har problemer med vægten og ikke trænger til at tage mere på. Denne foder har bl.a. et højt indhold af proteinrig kylling samt Omega 3 og Omega 6, som plejer både pels og knogler. Foderet er fremstillet uden klassisk korn, uden soja æg, mælkeprodukter og kemiske farvestoffer. Du kan finde god kvalitets hundefoder til enhver slags hund i butikken, og du vil uden tvivl kunne finde den helt rette foder til din hund derhjemme. Læs mere om kvalitets hundefoder på www.winnerplus.dk, hvor du også kan opsøge professionel rådgivning om foder til dit dyr. Der er mange forskellig typer at vælge imellem, så det handler om at finde den helt rette fodertype til dit dyr, som matcher dens fysiologi, fysiske behov samt smag. Læs mere om kvalitets hundefoder på hjemmesiden.

Forkæl hunden med hundetørfoder i flere varianter

WinnerPlus har et stort udvalg af hundetørfoder til alle slags hunde. De fører bl.a. den udsøgte Duck & Rice hundetørfoder, som sælges alle slags hunde. Kroketternes størrelse gør dem anvendelige til hunde i alle størrelser, og med andekød som den eneste animalske proteinkilde er dette hundetørfoder letfordøjeligt og vil helt sikkert matche din hunds behov og smag. Der findes også hundetørfoder til små hunde, store hunde, gamle hunde, hundehvalpe, hunde med vægtproblemer etc. Søger du en god light hundefoder til din overvægtige eller gamle hund, som ikke længere er så aktiv til at forbrænde fedt, så kan du finde den helt rette foder i butikken rig på kylling og lavet uden klassisk korn, soja, mælkeprodukter etc. Deres hundetørfoder indeholder masser af kød, Omega 3 og 6 til sund pels, vitaminer og mineraler fra grøntsager og har en virkelig god smag, som ikke kommer fra smagsforstærkere. Du kan helt sikkert finde præcis det, du søger til din hund af hundetørfoder i butikken. Læs mere om de mange forskellige slags hundetørfoder på winnerplus.dk, hvor der findes mange forskellige slags at vælge imellem. Der vil du helt sikkert kunne finde det perfekte foder til din hund, og du kan være sikker på, at du nok skal kunne finde lige det, din hund drømmer om.