Bæredygtige produkter, der sætter kvalitet over kvantitet er præcis, hvad du møder når du besøger Natural Living. Denne webshop sætter nemlig bæredygtighed først, hvilket også betyder, at det både undersøges og videreformidles til dig, hvordan og hvorledes et produkt er blevet til. Find bæredygtige alternativer til hverdag og velvære på www.naturalliving.dk!

Erstat staniol og folie med miljøvenligt biovokspapir

Er du også træt af staniol og folie, der kun kan bruges en enkelt gang før det bliver smidt i skraldespanden? Så bør du læse mere om produktet bivokspapir. Bivokspapir er et GOTS-certificeret alternativ til de mange former for indpakningspapir, der allerede eksisterer og er en del af den brug-og-smid-væk kultur som Natural Living ønsker at gøre op med. Bivokspapir fremstilles af økologisk bomuld, harpiks og jojobaolie, hvoraf harpiksen er fra bigårde, som ikke anvender pesticider. Bivoks papir bruges ganske enkelt ved at varme det op med hænderne, hvorefter det nemt kan formes over skålen eller rundt om madresterne. Både jojobaolie og bivoksen holder efterfølgende din mad frisk ved at være naturligt antibakterielt. Bivokspapir kan på denne måde bruges igen og igen, idet det kan rengøres med koldt vand og mild sæbe. Efter endt levetid kan du sågar kompostere det smarte bivokspapir, hvilket gør det et fuldt ud bæredygtigt produkt.

Natural Living har bæredygtige produkter til alt i din hverdag

Når miljøet er i fokus sikres du en forretning, der har mere fokus på kvalitet end kvantitet. Det er nemlig vigtigt for Natural Living, at du ved præcis hvilke bæredygtige produkter du køber, samt hvordan de er kommet til verden. Medarbejdere hos Natural Living gennemgår derfor udvalget af bæredygtige produkter, sådan at de kan stå inde for produktets bæredygtige natur i alle led af produktionen. Dette omfatter blandt andet, at alle får løn i alle led, at der er tale om økologiske og naturlige råvarer og at det er muligt for produktet at indgå i en cirkulær økonomi. Du behøver derfor ikke at gøre det hårde arbejde det er, at sikre et produkts bæredygtighed når du handler hos Natural Living. Bæredygtige produkter er nemlig det eneste, der forhandles og en grønnere livsstil har derfor aldrig været nemmere. Alle indkøb af bæredygtige produkter pakkes og sendes i FSC certificeret emballage, der fyldes med genanvendeligt papir og papirtape, der klistrer ved hjælp af naturgummi. Du kan herved også nemt genbruge den indpakning dine indkøb bliver transporteret i efter at du har åbnet din pakke.

Læs mere om missionen, baggrunden og de mange bæredygtige produkter på www.naturalliving.dk. Her finder du også detaljeret information om fragt, der altid er gratis ved køb over 399 kroner.