Oplev et helt univers af bæredygtige og naturlige produkter hos www.naturalliving.dk. Læs her om deres safety razor og deres udvalg af diverse drikkeflasker.

Safety razor i rustfrit stål

Hvis du overvejer at udskifte din klassiske plastikskraber, så kig forbi den velassorteret forhandler Natural Living. Inde på deres webshop finder du deres sortiment af forskellige safety razor til både mænd og kvinder. Skraberen vil holde dig resten af livet, du skal blot udskifte barberbladet efter eget behov. Desuden er skraberen designet i rustfrit stål, og derfor minimeres plastikforbruget, samtidig med at skraberen vil pynte på badeværelset. Kvaliteten er ikke til at tage fejl af, du vil altid få en glat og tæt barbering som resultat af din safety razor. Udover deres safety razor, kan du også med gavn kigge forbi deres andre spændende bæredygtige produkter hos www.naturalliving.dk. Når du bestiller fra hjemmesiden, får du fri fragt over 399-, og lynhurtig levering på kun 1-3 dage. Med en gennemsnitscore på 4,7 på Trustpilot, kan du være sikker på at blive endnu en af deres mange tilfredse kunder.

På udkig efter en drikkeflaske til kolde og varme drikke?

Mangler du en ny drikkeflaske? Natural Living tilbyder et bredt udvalg af drikkeflasker fra AYA&IDA, 24Bottles, Forrest & Love m.fl. De smarte genanvendelige drikkeflasker, hjælper med at reducere forbruget af engangskopper og plastikflasker. Udover de er bæredygtige, så holder de også dine drikke varme i 12 timer og kolde i hele 24 timer – de er derfor enormt praktiske at have med sig rundt. Besøg webshoppen og se udvalget af drikkeflasker i forskellige farver, designs og søde mønstre. Hvis du ikke kender til www.naturalliving.dk i forvejen, så er bæredygtighed et gennemgående element for hele virksomheden. Deres produkter er med omtanke for både miljø og mennesker. De går op i at alle deres produkter er naturlige, men også historien bag produktet er helt essentielt – det er vigtigt for dem at vide hvem, som har lavet produkterne, da alle skal have løn i alle led.