Biokapslen laver bæredygtige kaffekapsler som alternativ til de almindelige Nespresso kapsler og til den genopfyldelige Evergreen kaffekapsel.

Billige kaffekapsler, hvor du samtidig skåner miljøet

Måske har du selv studset over, hvor mange plastikkapsler med aluminiumslåg, der ryger på forbrændingen, når man har en Nespresso maskine. Det er der flere der har. Der findes andre alternativer, som bl.a. den genopfyldelige Evergreen kaffekapsel, som er lavet i rustfrit stål og som kan bruges igen og igen. Denne er rigtig bæredygtig, men hele ideen med Nespresso maskinen er jo, at det går super hurtigt, og hvis du bruger en Evergreen kaffekapsel, så skal den tømmes, renses, fyldes, stampes og lukkes før hvert brug, og så går det jo pludselig ikke så hurtigt længere at få sig en kop gourmet kaffe. Men Biokapslen har lavet et dansk, billigt og genialt alternativ til plastikkapslerne samt til den genopfyldelige Evergreen kaffekapsel. Deres model er en billig, bionedbrydelig kaffekapsel, som er lavet af majs, sukker og korn, og som er fyldt med den bedste gourmet kaffe og giver en fantastisk aromatisk kop kaffe lige så hurtigt, som Nespresso maskinen var tænkt til.

Find bæredygtige kaffekapsler hos www.biokapslen.dk

Hvis du leder efter en bæredygtig kaffekapsel til din Nespresso maskine, så er Biokapslen lige sagen. Deres bæredygtige kaffekapsler er bionedbrydelige og kan smides på komposten eller i den grønne bioskraldespand. De er lavet af primært majs, sukker og korn og er fyldt med gourmetkaffe ristet på Fyn. Ok, det lyder smart, tænker du nu, men det er sikkert dyrt! Nej, faktisk kan du spare over 2000 kr. om året, hvis I forbruger 120 kapsler om måneden hjemme hos jer. Det er ca. 3 om dagen. Deres bæredygtige kaffekapsler minimerer jeres plastikforbrug og giver jer den helt samme hurtighed og kvalitet, som Nespresso. De har fire forskellige kaffesorter at vælge imellem og to af dem er certificeret med Rainforest Alliance stemplet. En af dem er økologisk produceret, og du kan bestille en prøvepakke med de fire forskellige sorter i 20 kapsler for kun 29 kr.