Lad Hansen & Larsen hjælpe dig med dit næste byggeprojekt. Firmaet har både murer, vvs, tømrer og byggeri i huset. Læs her om deres murer og privat byggeri.

Privat byggeri i form af nybyggeri eller tilbygning

Hansen & Larsen rykker både ud til erhverv, men også til privat byggeri i hele Vestjylland. Uanset om du går med tanker om et mindre eller større privat byggeri, så kan du være sikker på at dette firma får løst opgaven til punkt og prikke. Det kan være du søger privat byggeri i form af et nybyggeri eller en blot tilbygning. Uanset om du skal i gang med den helt store renovering eller blot ønsker udskiftning af et vindue, så kan du sætte firmaet på opgaven. De vil altid lægge stor vægt på at deres kunder, ender ud med lige præcis det, de har drømt om. De arbejder med nøgleordene tryghed, tillid, stabilitet og sikkerhed – for uden disse, vil et projekt som privatbyggeri aldrig kunne lykkes. Deres firma har det hele i huset, og har mandskab til byggeprojekter for tømrer, murer, vvs og byggeri. Besøg www.hansenlarsen.dk og læs mere om privat byggeri.

Søger du dygtige murer?

Hansen & Larsen udfører murerarbejde, som et traditionelt murerfirma vil gøre det. Deres team af murer udfører alt fra store projekter, som et nyt hus helt fra bunden, til mindre projekter, som en enkelt opført mur. Firmaet har eksisteret lige siden 1968, og har siden dengang også tilbudt murer arbejde, så du kan med god grund også forvente høj kvalitet og bred erfaring. Hvis enten du skal have bygget hus, støbt fundament, pudset mur m.fl., er du altid mere end velkommen til at ringe for et gratis og fuldstændig uforpligtende tilbud på omfanget af dit murer arbejde. Deres team har til dagligt deres base i Skjern, men kører også til andre vest- eller midtjyske byer. Læs meget mere om murer inde på deres brugervenlige hjemmeside www.hansenlarsen.dk.