Exklsuiv guld og sølv Aps sælger mange forskellige smykker fra kendte modehuse og designere som fx Georg Jensen smykker. Leder du efter et smukt dameur, så læs med her om det flotte udvalg.

Georg Jensen smykker – alt i øreringe, ure, halskæder og meget mere

De fleste kender Georg Jensen smykker, for der findes næppe andre smykkedesignere, som har opnået den form for klassikerstatus, og du kan være sikker på, at du vil elske det store udvalg af de mange forskellige smukke smykker, som sælges hos Exklsuiv guld og sølv Aps. De har bl.a. et stort udvalg af Georg Jensen smykker, som både tæller øreringe, halskæder, amrbånd, ringe og ure. Georg Jensen smykker er kendte for de tidsløse design og den overlegne elegance. De smukke smykker kombinerer ofte materialer som guld og sølv, og vil helt sikkert være lige noget for dig. Der findes mange forskellige super smukke smykker i sortimentet, bl.a. de smukke Fusion ringe, som kan sættes sammen i forskellige kombinationer. Læs mere om Georg Jensen smykker på exklusivguld.dk, hvor du kan se hele udvalget og shoppe med fri fragt for over 699 kr. De yder personlig betjening og vejledning til alle kunder, der søger det.

Leder du efter et nyt dameur?

Hos Exklsuiv guld og sølv Aps kan du finde et stort udvalg af smykker og ure. Der er mange forskellige herreure og dameure i butikken, og du vil uden tvivl kunne finde lige det ur, der passer til din personlighed. Et ur er et smykke, man bruger hver eneste dag, og det er på den måde et meget personligt valg, at skulle finde et nyt ur. Du kan bl.a. se på det enormt elegante dameur fra Georg Jensen i butikken, som slynger sig om armen i sølv og ædelsten. Det er meget elegant og feminint og leger helt klart med ideen om at være både et ur og et armbånd på samme tid. Du kan også finde et mere klassisk og minimalistisk dameur i butikken fra bl.a. Gucci, som har lavet mange smukke modeller, bl.a. også med aflange firkantede urskiver. På siden kan du også finde et ur outlet, hvor du kan finde flere forskellige designerure til stærkt nedsatte priser. Læs mere om det store udvalg på www.exklusivguld.dk.