Frokost+ tilbyder særlig lækker frokostbuffet i Århus. Med dem får man firmafrokost, som kan være alt i de danske klassikere som boller i karry og tarteletter, men også fra køkkener i fjerne egne. Buffeten er ikke den eneste mulighed. Man kan også vælge portionsanretning hos frokostplus.dk, hvilket mange virksomheder i Østjylland har benyttet sig af i disse tider. Hvis du vil vide mere om tilvalg, så læs videre på frokostplus.dk, som bl.a. tilbyder kageordning, sandwich og smørrebrød.

Spændende og altid virkelig lækker frokostbuffet i Århus

Den usædvanlige frokostbuffet fra Frokost+ tilbydes til hele Århus. Det er dog ikke kun de firmaer, der er placeret i centrum eller forstæder som Skejby, Risskov og Åbyhøj, der kan tilmelde sig. Frokost+ leverer også til andre østjyske byer. Hvis man kigger uden for Århus, så er der er en masse satellitbyer, der tilsammen består af en stor del mennesker. Der tænkes bl.a. på Mårslet, Beder, Hasselager og Tilst. Frokostbuffet leveres selvfølgelig også til erhverv i disse byer, men Frokost+ stopper ikke leverancer til sådan en radius omkring Århus. Nej, de servicerer også andre befolkningscentre i Østjylland. Derfor kører de også ud til Randers, Horsens, Skanderborg og Hinnerup med rigtig lækker mad, hver dag.

Fleksibel portionsanretning på frokostplus.dk

Deres vidunderlige mad kan også portionsanrettes. Det er smart i disse tider, hvor virksomhedslivet har været meget anderledes end normalt, også her i Østjylland. Når der portionsanrettes, så kan det selvfølgelig gøres individuelt. Med portionsanrettet frokost er der derfor 100 % noget for enhver smag. Veganere og vegetarer kommer ikke til at lide nød. Hos Frokost+ tilbyder de altid en daglig vegansk eller vegetarisk anretning. Nyd godt af alle fordelene ved portionsanrettet catering til virksomheder. Få frokosten inddelt i passende portioner til den enkelte med et abonnement fra frokostplus.dk.

Det skal være nemt, og Frokost+ har i den grad gjort det så enkelt som muligt at være tilmeldt en frokostordning. Når man abonnerer, har man mulighed for at vælge frokostbuffet eller portionsanretning plus en masse andre tilvalg.