Din hud skal helt sikkert passes ordentligt, da det er med til at give dig en bedre følelse, og du kan undgå sprækker og lignende. Alfa Omega Klinikken er klar over, hvor vigtig huden er, og har derfor også forskellige behandlinger. Udover deres ZO Skin Health, kan du også få PRP behandling til hud. Lær mere om begge herunder.

Få dig en god hudprodukt serie med ZO Skin Health

For dig, der har tør eller sart hud, vil det være ideelt at tage forbi Alfa Omega Klinikken. De har en produktserie til huden, ZO Skin Health, der er med til at passe godt på huden. ZO Skin Health har et væld af forskellige cremer, til flere hudtyper. Du kan derfor finde både nat og dag cremer, så du kan tage dig af huden på alle tidspunkter af dagen. Deres udvalg af ZO Skin Health inkluderer blandt andet dermaroller og solcreme. Disse behandlinger kan være med til at give dig en frisk og åndbar hud, så du har det godt med dig selv. Alfa Omega Klinikken har uden tvivl ZO Skin Health der kan hjælpe dig.

Føl dig godt tilpas med en PRP behandling til hud

Er du begyndt at lægge mærke til, at din hud er blevet mere slap, og mangler glød? Så er Alfa Omega Klinikken også stedet for dig. De har nemlig en effektiv PRP behandling til hud, der kan hjælpe med opstramning. De har en forståelse for, hvor vigtigt det er at passe godt på huden. Med en PRP behandling, vil din hud se flot ud igen. En PRP hudbehandling bruger kroppens egne celler byggesten. Det gør ved at en del af dit eget blod bliver taget og centrifugeret. Så skiller blodplader og vækstfaktorer sig fra resten af blodet. Det blodpladerige plasma med vækstfaktorer er det de kalder PRP, som bliver injiceret i de ønskede områder. En PRP behandling til hud er et andet alternativ til botox og fillers.