Har du en mindre lejlighed, hvor du ønsker at udnytte pladsen lidt bedre? Eller vil du gerne peppe den gamle bar op med nye stole? På daily-living.dk finder du både en rumdeler i træ, en barstol i metal, og hvad du ellers måtte savne til indretningen af dit hjem.

Skab hyggekroge i dit hjem med en foldeskærm eller rumdeler i træ

Er du på udkig efter ny indretning til din lejlighed eller dit hus? Hos Daily-Living.dk finder du både møbler og brugskunst, herunder en rumdeler i træ. Udover at være dekorativ, er en rumdeler i træ også en smart måde at udnytte kvadratmeterne bedre i dit hjem. Har du for eksempel en lille lejlighed med få rum? En rumdeler kan give en ekstra afskærmning i et større eller mindre rum, hvilket kan give en hyggelig krog, hvor man kan læse eller klæde om afskærmet fra vinduerne. Rumdelerne i træ fås i både rustikke, moderne, vintage, og ornamenterede udgaver, så der er en god chance for, at du kan finde en rumdeler, der passer til lige netop din smag og indretning. Du kan desuden vælge imellem forskellige modeller med indbyggede fotorammer, hylder, opslagstavler eller blomsterkasser. En foldeskærm giver dermed ikke bare en ekstra opdeling af rummet, men giver samtidigt også ekstra væg- eller opbevaringsplads, som man ikke ellers ville have haft. Klik ind på www.daily-living.dk allerede i dag og find din favorit.

På daily-living.dk finder du en barstol i metal til køkkenet eller stuens bar

Udover rumdelere og foldeskærme finder du som sagt også flere andre møbler på deres hjemmeside. Mangler du for eksempel en barstol i metal til køkkenet eller baren i stuen? Disse barstole har et industrielt design, der både kan give et rustikt, men også et farverigt indspark til din indretning. Barstolene i metal eller træ fås både med og uden ryglæn samt med og uden polstring på sædet. Er du til fest og farver eller et mere klassisk og afdæmpet udtryk? På deres hjemmeside finder du en barstol i metal i både stærke pangfarver samt i sort og hvid. Uanset hvilken stil du er til, kan du være sikker på at finde barstole til en god pris hos Daily-Living.dk.