Legebyen.dk har et kæmpe udvalg af legetøj til børn i alle aldre. Du kan læse mere om PIXIO magnet byggeklodser samt om We Might Be Tiny børneservice her.

Kig på PIXIO magnet byggeklodser via www.legebyen.dk

Legebyen.dk har legetøj til alle børn. Der findes mange forskellige interesser, temperamenter og evner iblandt børn – helt fra de små aldre. Nogle børn elsker at løbe, hoppe og klatre, andre mere skabende lege på gulvet eller ved et bord og andre mere emotionelle lege. Nogle børn elsker det hele, hvorimod det for andre ikke er tilfældet. Har du et barn, der kan lide at lege kreativt og skabende, så er PIXIO magnet byggeklodser et glimrende legetøj. Med PIXIO magnet byggeklodser kan man bygge med sin fantasi: dyr, huse, biler, bygninger, monstre, dinosaurer, mennesker etc. De dejlige klodser er formet som kuber i 8x8x8 mm, og de kan bygge hvad som helst. De indeholder ingen skadelige stoffer og er derfor helt sikre for dine børn at lege med, hvis de er store nok til ikke at putte dem i munden. PIXIO magnet byggeklodser er et hit for de kreative børn. Læs mere på www.legebyen.dk.

We Might Be Tiny elskes især for deres hagesmække og børneservice

Legebyen.dk sælger også babyudstyr og børneudstyr til bl.a. spisning. Når det kommer til madritualerne, så er det en god ide at udruste sig med praktisk udstyr, så det hele bliver lettere. Det er trods alt en stor del af arbejdet, når man bliver forældre: lave, servere, made, tørre af, skifte hagesmæk, vaske op etc. Du kan finde spændende We Might Be Tiny børneservice hos Legebyen.dk, som laver mange forskellige spændende slags tallerkner, madkasser, kopper, hagesmække etc. Alt sammen er lavet i 100% silikone, og indeholder derfor ingen skadelige stoffer. We Might Be Tiny børneservice kan også holde til høj varme, hvis noget skal vaskes i opvaskeren eller varmes op i mikrobølgeovnen. Du kan læse mere om We Might Be Tiny hos Legebyen.dk, hvor du kan se hele udvalget af søde små tallerkner med forskellige inddelte ”rum” formet som kaninører eller bjørneører. Deres kopper er også geniale og vil måske være noget for jer.