Drømmer I om at få nye, flotte plankegulve hjemme i stuen, i soveværelset eller i køkkenet? Så er Billige Trægulve den helt rette butik at kigge forbi. Her finder du nemlig et bredt udvalg af gulve i træ, inklusiv plankegulv. Er det nærmere lamelparket, som har fanget jeres interesse, er denne gulvtype også at finde i kataloget. Læs mere om begge dele, og om butikken herunder.

Plankegulv – Forøg husets værdi

Det er ikke kun fordi, der er tale om lavpris, når man handler hos www.billigetraegulve.dk, at mange kunder vælger at handle hos netop denne forhandler. Mindst lige så vigtigt er det også, at man kan købe mange forskellige gulvtyper, og altid gøre en god handel. Det gælder også, hvis I gerne vil lægge nye flotte plankegulve derhjemme. Et plankegulv er en utrolig smuk type gulv, som man kan have glæde af i mange år frem, ved korrekt pleje og vedligehold. Hos Billige Trægulve fås plankegulve i mange varianter, f.eks. hvid eg, olieret natur eg, eg med matlak og en masse andre flotte typer. Derfor kan I også roligt regne med at kunne finde et plankegulv, der passer perfekt til jeres stue.

Hvis du overvejer lamelparket, så læs med her

Udover et flot plankegulv, kan man bl.a. også købe lamelparket hos forhandleren. Præcis som med plankegulve, er der tale om lamelparket i rigtig fin kvalitet, til priser som man får svært ved at finde bedre hos konkurrenterne. Inden for lamelparket finder du bl.a. varianter som hvid matlak, natur matlak samt en variant i ask, ligeledes matlak. Derudover kan man selvfølgelig også købe velegnet parketlim til trægulve.

Uanset om du ender med at købe lamelparket, plankegulv eller noget helt tredje hos Billige Trægulve, kan du altid kontakte kundeservice på hjemmesiden, og få en snak med dem om valg af gulv til din bolig, og på den måde være ekstra sikker på at du får det mest velegnede gulv.