Har du et pillefyr eller en træpilleovn, som du mangler træpiller til, ligger Jysk Biobrændsel inde med et udvalg af Heatlets træpiller. Disse træpiller er af høj kvalitet, hvilket du kan læse meget mere om i artiklen herunder. Er du til gengæld indehaver af en gård, og har denne gård en hestestald? I så fald har Jysk Biobrændsel hestespåner og andet strøelse, som du kan fore gulvet i indhegningen med. De er milde for dyrenes hove, og med dem er rengøringen nem.

Heatlets træpiller fra Jysk Biobrændsel – certificeret brændsel 

Leder du efter brændsel, så køb Heatlets træpiller på www.jyskbiobrandsel.dk. Heatlets træpiller er savsmuld af fyr og gran sammenpresset, hvilket giver dem den nødvendige robusthed. De lever op til de høje krav, der stilles til miljøvenligt brændsel. Eksempelvis har de en ENplus A1-certificering. ENplus er en stor tredjeparts certificeringsordning, som fungerer uafhængigt af virksomheder, der laver træpiller. For ENplus er det eneste mål at sikre den høje kvalitet. Derfor er deres godkendelse af træpiller fra Heatlets et kvalitetsstempel. Også fra FSC (Forest Stewardship Council) møder Heatlets træpiller accept. En FSC-mærkning på et skovområde, betyder at plantelivet, dyrelivet og den lokale arbejdskraft er beskyttet. Uanset om du er privatkunde, der mangler træpiller til træpilleovnen, eller du er erhvervsdrivende, der skal bruge dem i virksomheden, så har Jysk Biobrændsel løsningen til dig. På deres hjemmeside vil du kunne finde piller i forskellige størrelse, og du vil kunne gøre brug af deres flerstykspriser, hvis du skal købe mange. Det kan på det varmeste anbefales at læse mere om udvalget af træpiller fra Heatlets på www.jyskbiobrandsel.dk.

Du finder miljøvenlige hestespåner til lave priser 

Mangler du snarere hestespåner, så køb billige hestespåner hos Jysk Biobrændsel. Strør du dem ud i stalden, vil du opleve, at de har enormt god sugeevne. På den måde er rengøringen til at have med at gøre. Ligesom deres træpiller er deres hestespåner miljøvenlige og i høj kvalitet. De er lavet af fyr og gran, og de er mellemgrove og uden splinter, så hestenes stråle er sikre. Alligevel findes hestespånerne til ekstremt gode priser. Dermed er der alle mulige gode grunde til at kigge forbi www.jyskbiobrandsel.dk. Fordelene stopper dog ikke her. De tilbyder fri fragt i hele landet, to til fem dages leveringstid og selvfølgelig en god snak om hestespåner samt miljøvenligt biobrændsel som træpiller fra Heatlets. Kontakter du dem, kan de hurtigt fortælle dig, hvilket produkt der passer til dine behov.