Står du mit i en tvangsfjernelse af dit barn og er bange og ked af det, fordi du står alene? Så frygt ikke! Hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik står professionelle advokater, der er specialiseret inden for tvangsfjernelse, klar til at hjælpe netop jer. Du får din helt egen advokat i tvangsfjernelse, der hjælper dig fra starten ved f.eks. en forældreevneundersøgelse, til slut hvor sagen er blevet afgjort.

Derfor kan en forældreevneundersøgelse blive nødvendig

I tvangsfjernelsessager kan man som forældre og barn komme ud for det, der kaldes en “forældreevneundersøgelse”. Men hvad er det, og hvorfor iværksættes undersøgelsen? En forældreevneundersøgelse er en psykologisk undersøgelse af både barnet og forældrene med henblik på at finde frem til: Det enkelte barns behov, problemstillingerne og forældrenes kompetencer til at imødekomme barnets behov. Som ofte iværksættes en forældreevneundersøgelse af flere årsager. For det første kan det skyldes, at kommunen skal træffe en samlet beslutning om barnets udvikling. En forældreevneundersøgelse kan også blive iværksat, da kommunen er i tvivl om anbringelsen i en sag. Men en undersøgelse kan også blive iværksat, fordi kommunen i sidste ende skal træffe en afgørelse om samvær. Lige fra det øjeblik, hvor en mulig forældreevneundersøgelse bliver igangsat, så kan du søge hjælp, sparring og rådgivning fra en advokat i tvangsfjernelse. Det kan du se mere om på www.tvangsfjernelse.com.

Få en advokat i tvangsfjernelse hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik

Når en forældreevneundersøgelse bliver igangsat, eller du ved, at der er en sag kørende om tvangsfjernelse af dit barn, så har du ret til en gratis advokat i tvangsfjernelse. Du har ret til en gratis advokat i tvangsfjernelse i alle tvangsfjernelsessager, hvilket gør, at du ikke skal stå alene fra start til slut i situationen. Hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik får du en kompetent og professionel advokat i tvangsfjernelse, der tilbyder hjælp, sparring og rådgivning i øjenhøjde. Til trods for, at du får din helt egen advokat, så er du stadig sikret at have hele teamet bag dig bestående af hele seks specialister. For når alting er værst, og det er en uoverskuelig jungle, du bevæger dig ind i, så er det rart at få hjælp med kyndig hånd gennem hele processen. Du får som sagt hjælp af kompetente advokater og specialister, men får også din helt egen advokat i tvangsfjernelse, der står ved din side under en eventuel forældreevneundersøgelse, og som hjælper med det juridiske, læser papirerne sammen med dig, tager sig af det tunge arbejde, osv.

Så tag fat i f.eks. Rasmus Hedegaard eller en af de andre advokater fra Advokatfirmaet Strauss & Garlik på www.tvangsfjernelse.com og find den advokat i tvangsfjernelse, som forstår dig og din situation bedst.