Har du brug for at finde et lækkert smykke til dig selv, eller en du holder af? Så kan du ikke gå fejl af de lækre smykker, som du kan finde hos Guldsmed Østergaard. De har et bredt udvalg af smykker fra kendte mærker, der garanterer unikke og fantastiske design. Du finder blandt andet smykker fra Ole Lynggaard og de flotte Lund Copenhagen smykker.

Ole Lynggaard drager inspiration fra natur m.m.

Når du er på udkig efter et smykke i lækkert dansk design, så kan du ikke gå fejl af Ole Lynggaard. Det er smykker i uovertruffen kvalitet, hvilket netop giver fantastiske og holdbare smykker. Guldsmed Østergaard har valgt at føre et bredt sortiment af Ole Lynggaard smykker, så du har fri mulighed for at finde den kollektion, der passer dig bedst. Ole Lynggaard er et mærke der er designet af Ole Lynggaard og Charlotte Lynggaard. De har øje for detaljer og en fantastisk evne til at skabe et udtryk, der giver alle mulighed, for at udtrykke dem selv. I udvalget er det muligt at finde nogle af de flotte kollektioner, der bl.a. inkluderer Elephant, Stars, Snakes, Leaves, Forest og Nature iblandt mange andre flotte kollektioner. Elsker du Ole Lynggaard, så kan du være sikker på at finde det hos www.guldsmedoestergaard.dk.

Marguerit Lund Copenhagen smykker til hverdag og fest

Smykker kan bruges af mænd og kvinder i alle aldre, og netop derfor finder du et bredt udvalg hos Guldsmed Østergaard. De har blandt andet Lund Copenhagen smykker, der kan bruges til alle anledninger. Lund Copenhagen smykker er meget kendt for deres Marguerit kollektion, der er lavet i både med og uden forgyldning. Du kan vælge Marguerit smykkerne med enten sort eller hvid emalje, alt efter hvilket tøj, du skal have på til, eller om du vil kunne skifte mellem dem fra hverdag til fest. Lund Copenhagen smykker laver dog mange andre smykker, som blandt andet Dagmar kors, andre kors og endda også flotte herresmykker. Her er typisk manchetknapper og robuste ringe. Der er dog intet i vejen for at finde Lund Copenhagen smykker fra de andre kollektioner til mænd. Smykker er til for at kunne udtrykke sig selv, og føle sig godt tilpas, uanset hvor og hvem man er. Tag derfor et ekstra kig på Lund Copenhagen smykker hos guldsmedoestergaard.dk, uanset om det er til dig selv, eller en gave til en du kender.

Guldsmed Østergaard står altid klar til at vejlede dig, hvis du har spørgsmål. De sørger desuden for at pakke pænt ind og levere uden ekstra omkostninger.